Досвідчений перукар був у шоці: хлопчик 10 років не стриг волосся, але все-таки батьки вмовили на стрижку (ФОТО)

14-річний Оуейн Томас не відвідувал перукаря протягом десяти років. Хлопчик дуже боявся ножиць, тому навіть батькам не дозволяв до нього торкатися.

Як звичайний хлопчисько, він не сильно слідкував за волоссям. Через неправильний догляду його шевелюра стала жорсткою, усе сплуталось і нагадувало кокос.

Через такий зовнішній вигляд з хлопчика сміялися однолітки в школі. Вчителі просили батьків щось зробити.

І якось Томас переборов свій страх і опинився у кріслі професійного перукаря. Справа в тому, що батько хлопчика сказав, що якщо відрізати волосся, то незабаром виросте красиве, як у серферів.

Коли стиліст побачив школяра, він був у шоці. Він ніколи такого не зустрічав, але із задоволенням почав працювати. Заплутане волосся перукар зрізав шар за шаром. Сам процес він порівняв з чищенням картоплі. Через деякий час Оуейна було просто не впізнати.

 ""

Нова стрижка і посмішка на обличчі ощасливила не тільки хлопчика, а й батьків.

 ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.