Хто вона – жінка, виростила сучасного генія: історія життя Мей Маск – мами Ілона

Мей Маск в 72 роки - затребувана модель і відомий фахівець в області дієтології. А ще - мама трьом успішним дітям. Насилу віриться, які випробування в житті їй довелося пройти! Дізнайтеся історію життя мами Ілона Маска - це повчально.

Ім’я Ілона Маска вже більше 10 років у всіх на слуху – геній-мільярдер раз у раз дивує публіку неймовірними розробками, сміливими заявами або божевільними проектами. Але у такого дивного людини не менш дивовижна мама. Цю прекрасну жінку, яка в 72 виглядає набагато молодше за свої роки і продовжує працювати моделлю, звуть Мей Маск.

Мей Маск зараз 72 роки. Вона ніколи не робила пластичні операції
Мей Маск зараз 72 роки. Вона ніколи не робила пластичні операції

Вона – один з кращих дієтологів Америки, красуня і мати трьох дивовижних дітей. Але життєвих шлях у такої жінки не міг бути легким – їй не пощастило вийти заміж за жорстокого і злого людини, який ледь не зруйнував їх з дітьми долю.

Меей Маск - красива жінка
Мей Маск – красива жінка

Важка біографія Мей

Сім’я Мей по роботі батька переїхала з США в Преторію, це ПАР, коли дівчинка була ще школяркою. Там вона прожила більшу частину свого життя.

Свого майбутнього чоловіка Мей зустріла в одному з університетів Африки, де якраз надійшла на медичний факультет – і зовсім поруч з нею вчився технар на ім’я Еррол. Але відносини у молодої пари були хвилеподібними: вони часто сварилися і розлучалися, але потім знову сходилися, переживали зради хлопця і буйний характер дівчини. Після закінчення університету пошуки роботи направили Мей в Кейптаун, куди вона приїхала працювати фахівцем з харчування, але старі почуття не змогли залишитися позаду. Спілкування пари тривало, поки в один день дівчина не отримала телеграму з проханням руки і серця.

Мей Маск в молодості
Мей Маск в молодості

Мей довго сумнівалася, але погодилася – і зовсім скоро в родині дівчата відгриміло подвійне весілля. Вона вийшла заміж в один день зі своєю старшою сестрою Лінн. Правда, на відміну від сестри, Мей-наречена від щастя не світилася і все ще не була впевнена в тому, чи варто пов’язувати своє життя з Ерролом. По приїзду назад в Преторії (місто, де вони навчалися і жив Еррол), дівчина швидко зрозуміла, що хлопець зовсім не змінився – такий же вибуховий і нещадний тиран.

Мей з маленьким Ілона
Мей з маленьким Ілона

Дев’ять років подружнього життя посилили садистські нахили чоловіка: він змушував дружину важко працювати, вічно скандалив і ревнував без приводу, ігнорував її думку і продовжував змінювати. Всі троє дітей пари – Ілон, Кімбал і Тоска – народилися з перервою в рік між один одним, так що чоловік не давав навіть їй повноцінно відновитися після пологів. Проблеми чоловіки з агресією прогресували, і він почав бити дружину за найменшу провину.

Мей Маск з дітьми: Ілона, Кімбалом і тугою
Мей Маск з дітьми: Ілона, Кімбалом і Тоскою

Втім, з часом неадекватність чоловіка перейшла всі межі, і він спробував вдарити Мей на публіці – після чого свідки відвезли її в будинок до матері і заборонили Еррол бачитися з нею. Пізніше бло несправедливе розлучення, після якого Мей і дітям залишилися жебрацькі аліменти і майже ніякого майна, але жінка примудрилася встати на ноги самостійно. Вона повернулася в модельний бізнес, нарешті повноцінно зайнялася роботою і не дала неадекватному чоловіку відсудити дітей.

Модельні знімки Мей Маск бездоганні
Модельні знімки Мей Маск бездоганні
Мей Маск причини не соромить свого віку і не намагається искусствено повернути молодість
Мей Маск причини не соромить свого віку і не намагається штучно повернути молодість

Всі ці деталі спливли в недавній біографічній книзі про дивовижну Мей Маск – там вона дає поради всім читачам на основі свого досвіду. Серед основних – завжди ретельно вибирати супутника життя.

Мей з трьома дорослими дітьми
Мей з трьома дорослими дітьми

Мей колись помилилася, але порятунок вчасно допоміг їй відновитися і продовжити вже щасливе життя. Значить, це під силу кожній!

Мей Маск з сином Ілона
Мей Маск з сином Ілона

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.