Дивна смерть дочки Володимира Конкіна – Шарапова з “Место встречи изменить нельзя”

Трагедія трапилася сьогодні вночі. Вчора ввечері дівчина пішла в басейн, а вночі рідним повідомили, що вона померла від утоплення.

З кожною годиною, які пройшли після офіційного моменту смерті 32-річної Софії Конкіної, дочки відомого актора Володимира Конкіна, подробиці стають все більш дивними і сумними.

Що офіційно відомо

Вчора ввечері, 23 вересня, Соня, як завжди в середу, пішла поплавати в басейн фітнес-клубу Jump. Але до півночі вона додому не повернулася, а її телефон не відповідав.

Володимир Конкін з дочкою
Володимир Конкін з дочкою

Вже після опівночі рідні дізналися, що Софія померла в реанімації Боткінської лікарні, куди її доставили ще ввечері з того самого басейну з діагнозом “утоплення”.

Як могло таке статися? Дівчина була чудовим плавцем, захоплювалася дайвінгом. На думку рідних, вона в принципі не могла потонути, хіба хтось в басейні тримав її за ноги або її оглушили.

Довідка

Володимиру Конкіну зараз 69 років. 39 років він прожив з дружиною Аллою, вони народили трьох дітей – синів-близнюків Ярослава і Святослава і дочку Софію. Але в 2010 році році його кохана дружина померла від раку.

Володимир Конкін з дружиною
Володимир Конкін з дружиною

Всі діти живуть з батьком. 32-річна Софія заміжньою не була, але у неї є 11-річна дочка.

Найвідоміші ролі Конкіна в фільмах «Як гартувалася сталь», «Ати-бати, йшли солдати …» і «Місце зустрічі змінити не можна».

Володимир Конкін в ролі Шарапова
Володимир Конкін в ролі Шарапова

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.