72-річна мама планує другу дитину

Найстаріша мама в світі, яка народила дочку, хоче другу дитину.

Адріана Ільеску є професором університету і дитячою письменницею. Раніше ми писали про цю жінку з Румунії, яка народила першу дитину в 66 років. Ще в 2005 році Адріана завагітніла за допомогою ЕКО і народила дівчинку, яку назвала Елізою Марією.

Адріана та її дочка Еліза
Адріана та її дочка Еліза

Зараз Ільеску 72 роки і вона в роздумах про другу дитину. Її перша дочка вже підросла. Жінка впевнена, що у неї ще досить сил, щоб народжувати і ростити дітей.

Вона каже: «Я намагаюся не дивитися в дзеркало, мені не подобається своє відображення. Але у мене великий запас життєвої сили. Я відчуваю себе на 27 років, а коли втомлюся – на 37. У мене здоров’я побільше, ніж у молодих».

Адріана не п’є і не курить. Літня мама каже, що якщо вона проживе довго, як її батьки, то піде на небеса, коли Елізі буде вже двадцять років.

Румунка каже, що завела б ще дитину: «Я здорова і думаю, що в майбутньому могла б мати другу дитину. Але поки не хочу поспішати».

Нагадаємо, що Адріана чекала дитину ще в 20 років. Тоді у неї були проблеми зі здоров’ям, і довелося зробити аборт. Потім жінка була зайнята кар’єрою і тільки в 66 років народила свою першу дитину.

72-річна жінка хоче другу дитину
72-річна жінка хоче другу дитину

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 45-річна жінка народила 7 дітей і зберегла фігуру: у чому її секрет?

Нагадаємо, якби не трагедія. Кузьма мав стати тренером Ліги Сміху.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.