Такими м’язами може похвалитися не кожен чоловік: як виглядає дівчина, у якої миле обличчя і рельєфне тіло? (ФОТО)

Дівчина багато років старанно тренується і не планує зупинятися. Її фізичній формі можуть позаздрити не тільки жінки, а й деякі чоловіки.

Дівчина майже весь час присвячує спорту. Її звуть Лі Джин і вона професійно займається фітнесом.

«Фітоняшка» з Кореї регулярно тренується і ніколи не шкодує себе. Саме її завзятість і щоденна робота над своїм тілом і харчуванням допомогли досягти таких вражаючих результатів.

У спортсменки настільки рельєфне тіло, що навіть анатомію можна вивчати. Своїми результатами дівчина ділиться в Інстаграм, де майже кожне фото зроблено в спортзалі.

Багато хто її знає, як успішну фітнес-модель і тренера. Але також Лі завоювала серця багатьох користувачів мережі своїм незвичайним зовнішнім виглядом. Вона зуміла поєднати миле обличчя і сильне тіло.

Незважаючи на свою фізичну форму, дівчина вважає, що вона ще не ідеальна. Тому вона не дозволяє собі розслаблятися.

 ""

Можливо, хтось не оцінить такий спорт і не побачить нічого прекрасного. Але людина, яка хоча б раз була у тренажерному залі, зрозуміє, скільки потрібно працювати, щоб так виглядати.

 "" ""

Підписники дівчини, а їх у неї майже 96 тисяч, не втомлюються коментувати. Ось, що вони пишуть під фотографіями:

  • «Ти моє натхнення»
  • «Ти чудова богиня»
  • «Ах … це так красиво»
  • «Досконалість»

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.