Він наше щастя, – каже жінка, яка усиновила хлопчика з патологіями

Жінка з Росії усиновила незвичайного хлопчика. Нова сім'я подарувала дитині шанс на щасливе звичайне життя.

У Ніки з Москви вже була дочка і коханий чоловік. Але стати мамою для прийомної дитини, жінка мріяла завжди. Вона хотіла дарувати турботу і любов, яку так потребують діти з притулку.

Мрії збуваються: чоловік росіянки підтримав свою дружину, і вони стали вибирати дитину.

Працівники дитбудинку не вірили, що у цього хлопчика можуть колись з’явитися батьки. Його звуть Рустам, і він народився із безліччю патологій. Його рідна мати відразу відмовилася від малюка. Виявилося, що жінка всю вагітність зловживала алкогольними напоями. Можливо, це вплинуло на розвиток і долю дитини.

Дитина, яку усиновили
Дитина, яку усиновили

Через вроджені вади обличчя, хлопчик не міг навіть сам їсти. Тому харчувався він за допомогою трубки. Також він погано розвивався і майже не розмовляв. Крім того, Рустам народився з однією ніжкою. Один із лікарів дитячого будинку посприяв, щоб хлопчикові відновили обличчя. Завдяки медику, дитина отримала квоту на операцію. Хірурги зробили все можливе, щоб поліпшити стан лиця.

Коли Ніка вперше зустрілася із майбутнім прийомним сином, вона не злякалася. Жінка думала тільки про те, як і чим вона може йому допомогти.

Москвичка згадує: «На секунду промайнула думка «Що ми наробили?», А потім я знову стала думати в практичному ключі. Адже стільки всього треба було зробити…».

 Ніка з маленькою донькою і прийомним сином
Ніка з маленькою донькою і прийомним сином

Минуло більше 2-х років, як у Рустама з’явилася сім’я. Названі батько і мама навчили його ходити на милицях, а потім – і на протезі. Завдяки консультаціям логопеда, хлопчик може розмовляти. Принаймні його вже розуміють інші люди.

Прийомна мама Рустама розповідає, що спочатку дорослі і діти з побоюванням ставилися і сміялися над її сином. Інші діти боялися не тільки грати з ним, а й – перебувати на одному майданчику.

Щасливий Рустам
Щасливий Рустам
Рустам грається на дитячому майданчику
Рустам грається на дитячому майданчику

Одного разу Ніка завела сторінку Інстаграм і почала розповідати всім про свого сина. Жінка викладає цікаві фото з життя хлопчика. «Він наше щастя», – говорить Ніка про улюбленого синочка.

Аккаунт Рустама швидко привернув увагу інших користувачів і працівників ЗМІ. Хлопчика запрошували на телебачення, про нього писали в журналах.

Рустам із меншою сестрою
Рустам із меншою сестрою

Його любляча мама завжди вчила не соромитися зовнішності. Вона переконує, що головне – це внутрішній світ. Дитині ще багато що доведеться пройти в цьому житті, але з такою сім’єю у нього точно все вийде.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як зараз виглядає хлопчик, який народився вагою 7,2 кг?

Нагадаємо, 12 способів позбутися головного болю без ліків.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.