Всі жінки ловеласа і одночасно блюстителя моралі Микити Михалкова

Серед знаменитих ловеласів почесне місце займає кінорежисер і громадський діяч Микита Михалков - в його житті завжди було багато жінок і яскравих почуттів, що надихають на створення його фільмів. Перерахувати всі його романи буде складно, але досить згадати найгучніші. Хто залишився в серці Михалкова назавжди, а хто не затримався надовго в його житті? Пора дізнатися!

Анастасія Вертинська

Молодий і талановитий Микита став центром уваги буквально з першого курсу – але насолоджувався дівочим увагою всього кілька років, поки серйозно не закохався. А серце його вкрала чарівна Анастасія Вертинська, головна зірка «Червоних вітрил». За її симпатію боровся не один театрал, але залицяння Михалкова не залишили актрису байдужою, і вона вибрала саме його.

Юні Микита Михалков і Анастасія Вертинська
Юні Микита Михалков і Анастасія Вертинська

У шлюбі народився первісток обох коханих, хлопчик Степан. Але вже через рік спільного життя експресивні характери дали про себе знати, і подружжя змогло абияк ужитися всього п’ять років. Михалков намагався «одомашнити» непокірну Вертинську, а вона ревнувала режисера, поки вони не прийняли рішення розлучитися. Згодом обидва погодилися, що так було і правда краще – тим більше, дружні відносини вдалося зберегти.

Тетяна Соловйова

Незабаром після розставання Микита Сергійович познайомився з витонченою манекенницею Тетяною Соловйової – по ній сходили з розуму Слава Зайцев і половина Москви. Михалков не став винятком, але несподівано для всіх модель відповіла йому взаємністю. Вона кинула все: кар’єру, чоловіка, відрядження в Європу, стала зразковою дружиною, народила трьох дітей і навіть дочекалася чоловіка з армії. А режисер, тим часом, все більше занурювався в мистецтво і не так вже й багато часу присвячував вірною Тетяні.

Микита Михалков з Тетяною Соловйової в молодості
Микита Михалков з Тетяною Соловйової в молодості

Зараз їх союз майже відзначив золоте весілля, але вже багато років відносини між дружина формальні, майже робочі – вона терпить скандали і чутки навколо молодих коханок, він далі займається творчими пошуками, не залишаючи при цьому «зразковою» сім’ї.

Микита Михалков з дружиною зараз
Микита Михалков з дружиною зараз

Так само був «на стороні»?

Надія Рєпіна

На зйомках одного з фільмів в поле зору Михалкова потрапила чуттєва Надія Рєпіна – та роль важко їй давалася через недавнє розлучення з чоловіком, а режисер тільки і радий був «втішити». Спілкування переросло в романтичні зустрічі, про службовий роман не вщухали журналісти.

Надія Рєпіна
Надія Рєпіна

Тільки ось закінчився він раптово і без гучних інтриг – Микита Сергійович і Рєпіна розійшлися друзями.

Аліса Прізнякова

Наступною дівчиною, яку запримітив Михалков, стала юна Аліса Прізнякова. Вона в той час ще вчилася у ВДІКу на одному курсі з його дочкою: за іронією долі, саме Анна їх і познайомила. Майбутня актриса закохалася батька подруги і всіляко намагалася його спокусити, а Михалков вирішив не відкидати прихильницю.

Аліса Прізнякова
Аліса Прізнякова

Пристрасті тривали рік, поки пара зовсім втратила пильність і стала спокійно разом з’являтися на публіці – тут вже про інтрижку дізналася законна дружина. Скандал мало не закінчився розлученням, Михалков хотів піти до Аліси, але діти вмовили батьків помиритися – і режисер кинув Прізнякова.

Марія Лемешева

Через п’ять років він знову знайде собі пасію – на цей раз нею буде чарівна Марія Лемешева, журналістка і «остання любов» Михалкова. Дивина їхнього роману не могла не дивувати: Микита Сергійович одружений, Марія заміжня, але у них серйозні стосунки і в якийсь момент Лемешева навіть народила дочку.

Марія Лемешева і Микита Михалков
Марія Лемешева і Микита Михалков

Зрозуміло, дружина Міхалкова такою кричущою зухвалості не оцінила – та й сам режисер намагався неодноразово розлучитися, не давали тільки діти. Проте, Михалков серйозно допоміг Марії з кар’єрою: влаштував на Перший канал веде, пізніше перевів в російський філія престижного американського журналу «The Hollywood Reporter». Відносини між ними затухлі самі собою до 2018 року, і Микита Сергійович мовчки повернувся до офіційної сім’ї. Більше на дівчат на стороні не задивляється – все-таки пора няньчити онуків.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.