7 зірок, які змінили стать і стали ще популярнішими (фото і відео)

За останні двадцять років західні цінності широко поширилися по всьому світу - людей повсюдно закликають до толерантності, а зірки раз у раз дивують своїми нетрадиційними витівками.

У 2020 зізнанням про гомосексуальність нікого не здивуєш – деякі знаменитості відмовляються від свого біологічного гендеру і вимагають нейтральних звернень, хтось вступає в химерні поліаморних відносини, а кілька зірок і зовсім змінили стать. Хто вони – транс-персони, відомі тепер по всьому світу?

Кейтлін Дженнер

В рамках популярного шоу про життя сімейства Кардашьян свою популярність завоювала і Кейтлін Дженнер – але всі глядачі в курсі, що минуле у неї зовсім не жіноча. В молодості Брюс Дженнер займався спортом, був олімпійським чемпіоном, мав сім’ю і двох дочок.

Кейтлін Дженнер до і після операції
Кейтлін Дженнер до і після операції

Визнання Брюса про те, що він «відчуває себе жінкою», затьмарило новина про розлучення, а вже в 2017 до вищезазначеного шоу приєдналася модель Кейтлін.

Андрій Пежіч

Андрогінна зовнішність – типаж людської подоби, в якому немає виражених ні чоловічих, ні жіночих рис – зараз стає все більш затребуваною в модельному світі. Андрій Пежіч народився саме з такими рисами обличчя і характеристиками тіла: багато хто плутав його підлогу в дитинстві, а до юності хлопець і сам заплутався.

Андрій Пежіч до і після операції
Андрій Пежіч до і після операції

Успіх в модельній кар’єрі, зйомки для жіночих колекцій тільки підлили масла у вогонь, і незабаром на подіум повернулася вже Андреа.

Валентина Сампайо

Моделі Victoria ‘s Secret багатьом здаються ідеальному витонченої, спортивної жіночої фігури – тільки ось далеко не все з «ангелів» по суті є жінками. Про трансгендерності Валентини Сампайо майже неможливо здогадатися, та й каже вона на цю тему дуже неохоче.

Валентина Сампайо
Валентина Сампайо

У будь-якому випадку, кар’єра характерною дівчата з чіткою лінією підборіддя за останні роки стрімко піднімається все вище і вище.

Айсіс Кінг

Серед популярних учасниць шоу «Топ-модель по-американськи» теж є транс-персона – Айсіс Кінг завдяки цій програмі отримала розкішний старт в модельному бізнесі. Правда на самих зйомках їй довелося нелегко, адже на момент участі вона ще була чоловіком – і для фотосесій в нижній білизні доводилося експериментувати з допомогою бинтів.

Айсіс Кінг до і після операції
Айсіс Кінг до і після операції

Відразу після фіналу Айсіс зробила операцію і спочатку кілька років попрацювала моделлю, а пізніше стала сама створювати одяг та аксесуари як дизайнер.

Чез Боно

Історія Чез (Честіті Сан) Боно на шляху до своєї справжньої ідентичності почалася ще в юності – до 13 років він зрозумів, що не схожий на інших дівчаток-ровесниць, а в 18 повідомив батькам про любов до своєї статі. До 20 дівчина (на той моменту) зважилася на операцію, і це рішення не сприйняла її мама, відома співачка Шер.

Чез Б був дівчинка, став мужчінойоно
Чез Б був дівчинка, став мужчінойоно

Вона пригрозила дочки обірвати з нею все зв’язку, що і сталося – з 2009 року вони майже не спілкуються. Проте, втрата батьківського протекторату не завадила новоспеченому хлопцю на ім’я Чез Боно стати телезіркою в США.

Шаміль Малкандуев

Подібний приклад перевтілення можна знайти і в наших краях – раптово для всіх свою стать вирішив змінити музикант Шаміль Малкандуев. Пік його популярності був у 2000-них роках, але тепер радикальна зміна іміджу знову привернула увагу до життя виконавця. Тепер він став «нею» і змінив ім’я на «Скарлетт», вибравши собі творчий псевдонім Scarlett la Queen.

Шаміль Малкандуев
Шаміль Малкандуев

Такий крок не обійшовся для співака без наслідків – на пострадянському просторі знайшлося достатньо скептиків і недоброзичливців; від нього відмовилися батьки і розірвав контракт продюсер. Через погрози довелося переїхати в Америку. Втім, Скарлетт не шкодує, що пішла на цей крок і нарешті «знайшла себе».

Амелія Волтапі

Амелія – Трансгендерна модель, стать поміняла в 18 років. Родом з суворої мусульманської родини Бангладешу, тому хлопець на ім’я Амо втік з дому і сам заробив на операцію.

Амелія Волтапі до і після
Амелія Волтапі до і після

Тепер вона Амелія і мріє стати Міс Світу.

Ось еще некоторые истории

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.