Дівчина з 600 татуюваннями по всьому тілу зафарбувала малюнки тональним кремом: результат не сподобався коханому (ФОТО)

Дівчина з Австралії вирішила згадати, як вона раніше виглядала без татуювань.

Її звуть Ембер Люк, і за 10 років вона зробила 600 татуювань на своєму тілі, обличчі і навіть на очах. Щоб згадати, як вона виглядала раніше, 25-річна дівчина попросила подругу замаскувати її малюнки на обличчі і шиї за допомогою спеціального тонального засобу.

 ""

У результаті дівчина повеселила себе, адже зовсім не впізнала своє відображення у дзеркалі. А її хлопець сказав, що йому не сподобався такий сюрприз.

 "" ""

Крім цього, Ембер захоплюється не тільки тату. Австралійка збільшила груди, губи, зробила пірсинг і тунелі у вухах. «Краса» обійшлася недешево. Тільки на татуювання дівчина витратила 50 тисяч австралійських доларів.

Дівчина розповіла, що в підлітковому віці страждала від депресії. Вона в шістнадцять років так ненавиділа себе, що не хотіла виходити на вулицю. А ось татуювання допомогли їй впоратися зі стресом.

Так девушка выглядела раньше
Так дівчина виглядала раніше

До слова, психологи вважають, що за подібними модифікаціями зі своєю зовнішністю варто низька самооцінка, неприйняття себе і нелюбов до себе.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.