Історії людей, які на своїй шкурі дізналися, що немає межі людської жадності

Історії людей іноді бувають цікавіше будь-якої книги або фільму.

Ми зібрали кілька коротких оповідань, які підтверджують – є два явища, які не мають меж. Це любов і жадібність. Історії взяті з сайту “Пікабіа ” і “підслухати “.

Чайові на першому побаченні

Історії про людську жадібність, яка не має кордонів
Історії про людську жадібність, яка не має кордонів

На першому побаченні з чоловіком заплатили за рахунком кожен за себе, я поклала і чайові. Хлопець відкриває рахунок, перераховує гроші і забирає чайові! На моє запитання «Це що зараз було?» він відповів: «Ну ти все одно ці гроші віддаєш, яка тобі різниця, кому вони дістануться. Мені вони потрібніші, ніж офіціантові ». Я пішла, і більше, на щастя, з ним не зустрілася. Висновки робіть самі, і обов’язково звертайте увагу на такі дрібниці, дівчатка!

Нова мода – при розлученні забрати подарунки

Друг розлучався з дружиною. Розповів мені цю історію, сміялися до упаду. Тесть з тещею йому рахунок виставили за 2 роки спільного життя з їхньою донькою. У нього включені всі витрати, пов’язані з ним. Наприклад, вони йому якось раз мангал подарували або на роботу свій старий чайник віддали. Плати або все повертай! Спочатку один переживав через розлучення, але після цієї заяви зрозумів – все робить правильно. І взагалі – бігти треба було звідти ще раніше.

Окуляри – відмінний подарунок

Одного літнього дня, коли мені було років так 13, мій батько нарешті погодився відвезти мене до лікаря перевірити зір. На його подив, виявилося, що мені і правда потрібні окуляри. Тоді батя сказав, що нехай він і погодився перевірити мені зір, але на покупку окулярів не підписувався. І поставив ультиматум: або окуляри, або подарунки на день народження. Я вибрав окуляри і потім ще півтора року був без подарунків. Спасибі, блін, тато!

Заповзятливий і розважливий наречений

Історії про людську жадібність, яка не має кордонів
Історії про людську жадібність, яка не має кордонів

Мені батьки зробили відмінний подарунок на 25 років – купили 3-кімнатну квартиру. Я в цей момент зустрічалася з чоловіком більше року, і у нього теж була 3-кімнатна квартира, але в іпотеці. Так він мені запропонував «прекрасну ідею»: продати мою квартиру, погасити його іпотеку і переїхати до нього, спробувати пожити разом. Мова про заміжжя і весілля при цьому не йшла. Як здорово, що ми з ним вже не разом.

Навіщо зарплата, якщо витрачати нікуди?

Завод, на якому працювала моя мама, перепродали, і прийшов новий начальник. На зборах-знайомстві працівники запитали чи будуть підвищувати зарплату. А новий директор запитав: “Ну а навіщо вам зарплата більше? У вас в місті і ходити-то нікуди, а значить і витрачати не куди! “. Образило це людей знатно, але зате потім фраза перетворилися в жарт. Правда, дуже сумну.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!