“Нарешті показала своє справжнє обличчя” – Ксенія Собчак загримувалася до Хелловіну і нарвалася на жорсткий троллінг в Мережі

Ксенія Анатольевна вирішила взяти участь в онлайн флешмобі до дня мертвих і загримувалася під відьму.

Образ дійсно страхітливий і неприємний: сіре обличчя з трупними синцями, білі лінзи, гнилі зуби, кошлата чорна перука. Ксенія розраховувала, що її підписчики з гумором поставляться до такого перевтілення.

Але так як Собчак не користується любов’ю у росіян, хоча у неї майже 8 млн передплатників в Інстаграмі, під цим постом практично немає схвальних коментарів, а лише жорсткий троллінг:

Це реальне фото без косметики?

Уже й не приховує свою сутність

Більш того, під постами в коментарях дуже багато загроз.

 ""

І це не просто так. Провідна підтримала президента Франції Еммануеля Макрона, який заявив, що в країні будуть продовжувати виходити карикатури на пророка Мухаммеда. Після цього їй стали погрожувати і пообіцяли відрізати голову.

Є чутки, що вона навіть звернулася до президента Путіна з проханням про захист.

 ""

Сама Собчак поик ніяких коментарів з цього приводу не дає.

 

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.