Ці ранкові молитви допоможуть вам почати, прожити і закінчити день з Богом

Коли я почну цей день, допоможи мені згадати, що я належу Тобі і я хочу діяти відповідно. Не дозволяйте ногам спотикатися, а розуму - відволікатися

Для керівництва від Святого Духа

Господи, я молю, щоб ти сміливіше рухав Духом в моєму житті. Я знаю, що будь-який гріх може засмутити і послабити голос Духа і я молюся перед спокусою грішити. Допоможи мені жадати твоєї присутності більше, ніж я жадатиму гріха. Допоможи мені рости в плодах Духа і так наблизитися до Тебе. Я молюся про керівництво від Твого Духа нехай Твоя воля і обіцянки завжди будуть медитацією мого серця.

В ім’я Ісуса, амінь.

Для щоденної Божої благодаті  

Господи, дякую тобі за твою рясну милість. Спасибі, що нам не потрібно заробляти ні краплі могутньої ріки благодаті, яка тече сьогодні для нас вільно. Дякую за несподівану, незаслужену послугу, яке Ти вилив на моє життя. Допоможи мені поставити себе на шлях Твоєї любові і благодаті. Допоможи мені не нехтувати Твоїми навчаннями, які мені потрібні, щоб регулярно зустрічатися з Тобою і пити з води життя. Дякую за Твою багату любов. Амінь.

Молитва про любов до   життя

Боже, допоможи мені любити життя, яким я живу зараз. Покажіть мені хороші справи, які я часто пропускаю і допоможіть мені задовольнятися тим, що у мене є. Прости мене, коли я порівнюю себе з іншими, прости мене за тугу по речах поза Тебе і Твого царства. Спасибі, що любиш мене таким як я є. Допоможи мені не спускати з Тебе очей.

В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва проти сьогоднішніх відволікаючих чинників  

Коли я почну цей день, допоможи мені згадати, що я належу Тобі, і я хочудіяти відповідно. Недозволяйте ногам спотикатися, а розуму-відволікатися, щоб відвернути дорогоцінний час і енергію від найважливіших речей, які Ти для мене  створив. Я пишаюся, що я Твоя дитина, Господь. І я так вдячний зате, що Ти помер за мене-знову воскрес в свій власний новий ранок-щоб кожен день міг наповнитися дивом Твоєї любові, свободою Твого Духа і радістю пізнання Тебе. Амінь.

Молитва про важке серце

Батько, моєму сердцю важко. Я відчуваю, що повинен нести тягар самотужки. Такі слова, як приголомшений, розгублений, виснажений, схоже, описують, де я. Я не впевнений, як дозволити Тобі нести мій важкий тягар, тому, будь ласка, покажи мені, як. Забери це від мене. Дозволь мені відпочити і освіжитися, щоб моє серце не було таким важким вранці. В ім’я Ісуса Амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Ці молитви допоможуть вам в скрутну хвилину

Нагадаємо, Життя було спокійніше, а шоколад і цукерки смачніше: ТОП-5 цукерок СРСР

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.