Сильні молитви на закінчення дня. Моліться з вірою

Господь, я нескінченно вдячний Тобі за те, що Ти знову привів мене до кінця цього дня.

Кожен новий день, який Бог дає нам, – це благословення, і в кінці кожного дня ми повинні приділяти час Богу в молитві.
Ось 4 найсильніших молитов на кінець дня.

Молитва про роздуми

Господь Бог, я нескінченно вдячний Тобі за те, що Ти знову привів мене до кінця цього дня. Я вдячний за те, що я бачив, як пройшов ще один день, і Ти боронив мене і благословляв мене від сходу до заходу сонця.
Продовжуйте благословляти мене вночі та продовжуйте направляти мої кроки кожен день мого життя. В ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

Молитва про відпочинок

Небесний Батько, я ще раз дякую Тобі через Твого Сина Ісуса Христа за те, що Ти багато використовував мене для поширення вести про Твоє Царство.
Ви принесли мені чесну роботу і дали мені прекрасних друзів і родину.
Дай мені цей нічний відпочинок від моїх праць, щоб я міг прокинутися завтра знову готовим служити Тобі в моє покликання. Амінь.

Молитва подяки

Господь Ісус, я не можу висловити, наскільки я вдячний за те, що Ти мене благословив. Я знаю, що не гідний милості, яку Ти мені дав. Я багато згрішив, але Ти не одвертаєшся від мене. Господи, чи не жени від мене Твого присутності.
Дай мені добре серце і дух. Дозвольте мені з вдячністю поміркувати про цей день. Господи, за Твою щедру милость. Амінь.

Молитва: як настає ніч

Батько, Ти змушуєш сонце вставати та опускатися кожен день нашого життя. Ми можемо вірити у Твою доброту, як ми можемо вірити в те, що вранці знову зійде сонце. Господь, коли світло спускається за горизонт, дозволь нам пам’ятати, що Ти світло світу. Будьмо впевнені, завтра зійде сонце і прожене всю темряву. Приготуйте наші серця увійти у Твій неприступний і всезнаюче світло. Ми молимося в ім’я Твоє. Амінь.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.