Вірте в силу молитов – слабкість піде, ви станете сильнішими і мудрішими

Господь Ісус, дай мені сили винести цей довгий шлях - не похмуро силу стискувати зуби, а силу слави, яку дає Бог.

Молитва про силу, коли ти найслабший

Господь Ісус, дай мені сили винести цей довгий шлях – не похмуро силу стискувати зуби, а силу слави, яку дає Бог. Це сила, яка переносить нестерпне і перетікає в радість, завдяки Батькові, який робить мене досить сильним, щоб брати участь у всьому яскравому і прекрасному, що у нього є для мене. Ісусе, дай мені сили в моїй слабкості. Амінь.

Молитва про силу і підбадьорення

Господь, як і Давид, мені потрібна твоя підтримка під час випробувань і страждань. Спасибі, що Ти завжди на престолі, завжди, Господи, готовий врятувати. Спасибі за те, що Ти для мене був тим же Богом, що і для Давида. Спасибі, що завжди був поруч і завжди рятував мене від моїх страхів і образ. Господи, допоможи мені згадати, що світанок може бути попереду, що це не буде тривати вічно. Наповни мене надією, що світанок настане і що Твоя любов завжди буде переважати! В ім’я Ісуса, Амінь!

Молитва про мудрість і щоденну силу

Ти чудотворний Бог. Дайте мені бачення того, як свобода виглядає для мене. Дай мені віру, щоб повірити Тобі за моє чудо. Покажи мені, що змушує мене втомлюватися. Покажіть мені, що опановує мною та уповільнює мене. Допоможи мені втратити смак до того, що послаблює мене, і придбати смак до того, що зміцнює мене. Зціли мене зсередини! Допоможіть мені внести необхідні зміни. Я хочу брати участь з Тобою в моєму процесі зцілення. Розбуди в мені нове життя! В Ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва про прорив

Батько, я прошу Тебе по – новому поглянути на те, яким буде прорив в моєму житті. Допоможи мені продовжити лікування, поки я чекаю свого чуда. Покажіть мені, як відпочити прямо в середині шторму. Допоможи мені насолодитися святом, яке Ти готуєш для мене прямо посеред поля битви. Я хочу, щоб все моє життя свідчила про те, що на небесах є Бог, який знає моє ім’я і який безнапасно доставить мене додому. Наповни мене заново дивом Твоєї любові та сили. Я сповнений рішучості виграти цю битву з тривогою. Допоможи мені зрозуміти, коли відпочивати, коли бенкетувати і як активно залучити мою віру, поки я чекаю, коли Ти допоможеш. Нехай моє життя покаже Твою силу. Роби неможливе в мені та через мене, я молюся. Амінь.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.