Молитви за свою сім’ю, а також про любов, мир і процвітання

Господи, будь ласка, звільніть мене від стресу і дайте мені нову можливість, яка дозволить мені слідувати вашим правилам і бути щасливим.

Щоденна молитва за мир, любов і процвітання

Небесний Батько,
Будь ласка, благослови мене новою можливістю роботи.
Я так вдячний за те, що у мене є робота, але відчуваю, що моя нинішня – не моє покликання.
Будь ласка, звільніть мене від стресу і дайте мені нову можливість, яка дозволить мені слідувати вашим правилам і бути щасливою.
Принеси в моє життя мир і щастя. Відкрийте двері для сприятливої для мене можливості. Заблокуйте будь-який негатив. Благослови мій будинок, місце роботи та мою сім’ю світом і процвітанням.
Підведіть мене на краще працевлаштування. Я повністю довіряю тобі! Амінь.

Молитва про зцілення

Господи, я прийшов до вас сьогодні, щоб підняти його / її дух. Будь ласка, зцілите його / її розумово, духовно, емоційно і фізично.
Дайте йому / їй силу і мужність, щоб витримати випробування і негаразди.
Даруй йому Божественну Милість. Амінь.

Молитва за мою сім’ю

Будь ласка, помоліться за мене і мою сім’ю сьогодні. Я недавно втратив роботу, і тепер мені сумно і депресивно. Будь ласка, моліться за нас, щоб сталося диво. Амінь.

Молитва про міцне здоров’я і щасливого життя

Дорогий Отець, Син і Святий Дух,

Будь ласка, зціли мене, Господи, дай мені міцного здоров’я, довгого щасливого життя, процвітання і захисти мене від зла.
Амінь.

Молитва про любов, мир і процвітання

Господи, ми дякуємо вам за безліч благословень. Ми молимося, щоб ви благословили та наповнили нашу сім’ю любов’ю, миром і процвітанням.
Ми також молимося про радості, достатку і силі. Ми молимося про міцне здоров’я і продовження лікування. Ми молимося за наших близьких. Ми молимося про вашу доброту і милосердя. Ми молимося про ваше керівництво та захисту, амінь.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.