Молитви, щоб не заразитися Ковід-19 і за здоров’я хворого друга

Я молюся про міцне здоров'я моєї сім'ї і про те, щоб вони не заразилися Ковід-19

Молитва про силу і процвітання

Нехай Господь благословить Бог нас. Благослови нас міцним здоров’ям і відкрий їх духовні очі, щоб шукати твою досконалу волю і служіння Святим Духом її серцю.
Господь дарує їм мудрість і керівництво. Господь Дай їм одкровення про любов Бога і направ їх до церкви. Бог захищає їх сім’ю і міцним здоров’ям і підіймає наш дух з радістю. амінь

Молитва про прощення

Небесний Батько, я прошу вас, будь ласка, допоможіть мені зняти цей тягар, яке тиснуло на моє життя, будь ласка, допоможіть мені піти від негативної енергії в ім’я Ісуса.
Будь ласка допоможіть мені!
Я намагаюся зробити життя кращим для себе і моїх дітей, будь ласка, допоможіть мені позбутися від цього важкого тягаря в ім’я Ісуса, амінь.

Молитов про здоров’я

Я молюся про міцне здоров’я моєї сім’ї та про те, щоб вони не заразилися Ковід-19. Я молюся за їх відносини, щоб вони знайшли світ один в одному і міцне здоров’я. амінь

Молитва за хворого друга

Батько Всемогутній, в ім’я Ісуса Христа, нехай дух хвороби покине тіло одного.
Нехай він отримає повне зцілення тіла, розуму і душі, і нехай він відчує глибоку радість.
Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про прощення

Я молю Бога всієї Милості в ім’я Ісуса Христа, щоб усі мої гріхи були прощені та щоб дух Миру був в моєму розумі, серці та душі, нехай Господь мир буде в мені відтепер і на віки віків. амінь

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.