Молитва подяки за мою сім’ю. Читайте з вірою

Дорогий Господь Ісус Христос, я хочу мати прекрасне життя. Господи, я хочу мати відмінну сім'ю.

Сім’я – це найтісніший зв’язок між нами як людьми. Тому завжди важливо вимовляти молитву за сім’ю. Сім’я не завжди означає кровних родичів, це також може бути названа сім’я, з якою ви поділяєте своє життя.

Ми дізнаємося про важливість молитви, спостерігаючи за нашою Небесної сім’єю, наш Господь Ісус навчив нас молитися. Ми повинні зробити молитву пріоритетним завданням, особливо для нашої сім’ї, яка завжди поруч з нами.

Молитва за мою сім’ю

Дорогий Господь Ісус Христос, я хочу мати прекрасне життя. Господи, я хочу мати відмінну сім’ю. Благословенний Господь, я знаю, що не можу цього досягти, якщо буду жити тільки для себе. Що стосується мене і мого будинку, ми будемо служити Господу. Господи, я хочу, щоб мій будинок був місцем для ігор і розваг, а не тільки для роботи та негативу. Я хочу, щоб моя сім’я була місцем, де ми завжди допомагаємо один одному зростати. Я хочу, щоб цей будинок був укриттям під час шторму і безпечним. Допоможіть мені захистити мою сім’ю не тільки її фізичні тіла, а й розум. Я хочу, щоб моя сім’я служила вам, служачи іншим.

Допоможіть нам бути вірними нашій сімейної місії, нашої мети, тому, для чого ви створили нашу сім’ю. Господи, допоможи мені навчити моїх дітей бути щедрими, проявляючи щедрість до Бога та іншим. Допоможіть мені мати широкий кругозір, щоб не тільки дбати про свою сім’ю, а й навчити їх піклуватися про весь світ.
Служім прикладом відданості, служіння, щедрості та молитви. Я не можу зробити це в поодинці, Господь. Тому я прошу вас втрутитися в моє життя, взяти під повний контроль кожну область і дати мені силу чинити правильно. Я молюся твоїм ім’ям. Амінь. ”

Різдвяна молитва

Благословенний Батько,
Я люблю тебе! Дякую Тобі за мою сім’ю! Батько, у мене так багато хорошого дитинства, різдвяних спогадів, і тепер я намагаюся робити більше з власними дітьми. Батько, я дякую Тобі за сміх, який ми розділили за цим столом. У цій родині ми щасливі мати один одного. Боже, я дякую Тобі за це свято і тих, кого я люблю, і з якими я можу насолоджуватися ним. Батько, нехай це буде чудове Різдво, коли ми будемо підіймати Твоє ім’я в усьому, що ми робимо. Благослови їжу, яку ми збираємося прийняти в наші тіла, Батько. Ми обожнюємо і ще раз дякуємо Вам за любов і час, який ми поділяємо один з одним в цій родині. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва подяки за сім’ю

Наш Благословенний Батько, перш за все, дякуємо Вам за надану нам можливість зібратися разом в цей славний свято. Господи, ми знаємо, що це стало можливим тільки завдяки Тобі, і ми щасливі радіти Тобі перед нашою трапезою. Ми вдячні за цю теплу їжу і за руки, які склали її. Господь, ми також молимося за тих, хто сьогодні не зміг бути зі своїми сім’ями. Будьте поруч з ними та тіште їх. Спасибі вам за все, що ви продовжуєте робити для нас. Ми молимося в ім’я Бога. Амінь.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.