Надихаючі і надихаючі молитви про щастя

Господи, пошли мені Свій Дух сяяти в темряві.

Ми всі шукаємо те, що принесе нам щастя, будь то матеріальні речі, місця або люди, але ми знаємо, що справжнє щастя приходить від любові до Господа і вічної любові до Нього.

Молитва Сяйво у темряві

Боже милосердя, мій світ оповитий темрявою. Хмара слід за мною кожен день мого життя, так що я спотикаюся і падаю сліпотою. Мене переповнюють страх і печаль. Пішли Свій дух сяяти в темряві. Будь маяком в моєму житті та притягнути мене до Себе. Підкоріть нас Твоєму образу, щоб ми теж могли стати світлом у темряві. В ім’я Твого сина Ісуса, амінь.

Молитва, що надихає

Небесний Батько, я оглядаюся і бачу печаль навколо. Для багатьох життя важке. Чекають безбожні процвітають, а праведники страждають. Я шукаю відповіді, але, на жаль, в усьому горі немає сенсу. Успокой мою душу, Господи. Пішли свій Дух, щоб принести мир і розуміння. Запали вогонь Твоєї любові в моєму серці, щоб я міг полегшити біль мого ближнього і прославити Твоє ім’я. В ім’я Твого дорогого Сина, амінь.

Молитва про полегшення моєї печалі

Господи, я так сильно хочу бути щасливим. Я убитий горем, і мій гніт згорів. В моїй чашці нічого немає, і життя здається такою порожньою. Моя душа розбита, і я завжди втомлююся, не бажаючи зустрічати день. Проте, завдяки Твоєму кровопролиття на хресті я знаю, що Ти домігся мого порятунку. Принеси веселощі та радість мого серця і поверни мені надію на порятунок. Тільки від Твого імені, амінь.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.