Молитви від страху, про спокій та даруванні надії в життя

Господи, зруйнуйте всі твердині страху і невпевненості в моєму розумі та наповніть моє серце своєю досконалою любов'ю.

Молитва від страху

Всемогутній Бог, Твоє слово говорить, що ми ведемо війну не проти плоті та крові, а проти злих сил в небесних місцях. Господи, якийсь час я борюся з обтяжувальними думками. Диявол продовжує будувати твердині в моєму розумі, нападаючи на мене з жахливими думками та сумнівами. Визволь мене від цих атак.

Зруйнуйте всі твердині страху і невпевненості в моєму розумі та наповніть моє серце своєю досконалою любов’ю, щоб я міг стати хоробрим і сильним, щоб протистояти брехні ворога. Нехай твоя зцілювальна сила наповнює мій розум, щоб я міг перемогти депресію. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва про спокій і надії

Небесний Батько, ти сьогодні та навіки той же. Дякую за вашу вірність нам. Господь, я смиренно приходжу до Тебе, щоб попросити Тебе зцілити мій розум і серце від минулих болів і ран. Виліковний моє розбите серце і допоможи мені пробачити та відпустити. Я відкладаю всі свої розчарування, тривоги та погані спогади, дозволь своїй любові утішити мене.

Нехай я знайду я спокій і надію в моїй біді. Я вірю і молюся в ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про силу воскресіння

Батько, ти моя сила, постійний помічник у важкі часи. Господи, скажи втомленим і обтяженим прийти до Тебе, і вони знайдуть спокій. Батько, я обтяжений хворобами та недугами. Ворог атакує мене однією хворобою за одною.

Господь, нехай сила воскресіння, воскресив Ісуса з мертвих, оживить кожну мертву клітину в моєму тілі. Нехай він зніме біль, і я зможу почати насолоджуватися хорошим здоров’ям. Я вірю і молюся в ім’я Ісуса, амінь.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.