Молитви про душевне зцілення, а також від хвороби

Господи, допоможи мені згадати, що Ти заплатив за всі мої минулі помилки

Кров Ісусової молитви

Господи, я схиляюся перед твоїм престолом і хвалю Тебе. Ви хороший батько. Немає нікого схожого на тебе. Спасибі, що кинули заради нас свого Сина. Завдяки його жертві ми стали праведними та здоровими.

Силою крові Ісуса я беру владу над цією хворобою і наказую їй піти в ім’я Ісуса. Я покриваюся кров’ю Ісуса і заявляю і постановляю, що царство пітьми не має влади над моїм здоров’ям. Я роблю плани ворога проти мого здоров’я неефективними та безсилими. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва від хвороб

Цар слави, прости мене за гріх і відкривають двері немочі в моєму житті. Господи, допоможи мені вкоренитися у твоїй любові. Дякую за роззброєння духовних правителів і авторитетів, за те, що влаштували їм публічне видовище і здобули перемогу над ними хрестом. Сьогодні я заявляю про цю перемогу для свого здоров’я.

Я заявляю, що ніяка зброя, створене проти мене у вигляді хвороб і недуг, не матиме успіху. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Молитва про душевне зцілення

Батько, Бог мого порятунку, я підіймаю свою душу і віддаю свій розум Тобі сьогодні. Диявол наповнює мій розум осудними звинуваченнями. Господи, допоможи мені згадати, що Ти заплатив за всі мої минулі помилки, і тому мене більше не засуджують.

Я відмовляюся підкорятися речам цього світу і вирішую оновити свій розум вашим словом. Господи, принеси мені зцілення в мій розум, коли я питаюсь Твоїм словом і викриваю всю брехню, яку ворог годує мене.

Тримай мене в повному спокої та визволь мене від усіх негативних думок про самогубство, вину та сором. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.