Молитва про достаток і процвітання, а також як правильно розпоряджатися грошима

Господи, спаси мене від жодного спокуси отримати більше грошей.

Любов до грошей може засліпити вас від справжніх скарбів життя, але молитва Богу про фінансову безпеку – це знак того, що ви довіряєте Йому, щоб подбати про свої потреби.

Ось 3 сильних молитов про достаток і процвітання.

Молитва про достаток і процвітання

Всемогутній Батько, Ти – джерело всякої добра і справедливості. Завдяки Тобі навіть польові лілеї прикрашаються і процвітають. Ти сотворив мене на Свій образ, нехай Твої дари рясно наповнюють мою чашу, поки вона не переповниться.

Благослови мене багатством праведності та процвітанням віри, щоб мій скарб було збережено на небесах. Амінь.

Молитва про багатство

Всемогутній Бог, багато хто просить багатства заради нього самого. Їх нагорода – в самих грошах. Маммона – їх єдиний Бог.

Я прошу Тебе про багатство не для моєї вигоди, а для того, щоб я міг використовувати його для благословення інших. Тому я прошу Тебе збільшити мої кошти заробітку. Допоможіть мені внести більше, щоб через Тебе ці гроші можна було використати для допомоги іншим від Твого імені. Амінь.

Молитва, щоб добре керувати багатством

Господь, всемогутній, якби управляти грошима було просто, кожен був би багатий. З великими грошима часто приходить багато дурниць. Жадібність бере людей в заручники та затуманює їх уми.

Таким чином, визволь мене від жодного спокуси отримати більше грошей. Допоможи мені бути добрим і вірним управителем, допомагаючи використовувати це на благо Твого царства, якому немає кінця. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.