Молитва на середу: читати виключно жінкам, які хочуть щастя всій родині

Як відомо, молитва має особливу силу. Якщо читає її віруюча душа, все слова, вимовлені вголос, набувають особливого сенсу.

Середа – жіночий день. Вважається, що моляться в цей день жінки, саме дівочі молитви наділені глибокої міццю по середах.

Для молитов можна піти до церкви, а можна – залишитися в кімнаті наодинці з собою. Або ж в парку. Де ти читаєш молитву, значення немає. Головне, щоб поруч не було метань чужих людей. Ти повинна відчувати, що саме зараз все твоє серце готове звернутися до Бога.

Молитва, яку потрібно читати по середах:

«Бог єдиний, сильний і всемогутній! Спаси моє тіло від хвороб, а душу від злих помислів. Нехай з моїх вуст вилітають тільки красиві слова, а мої руки і ноги роблять тільки гідні вчинки. Обереги мене від гріхів плотських, грішних злодіянь, спрямованих на поганий настрій, і лихослів’я в сторону навіть тих людей, які мені не приємні.

Богородиця, Бог, сила жінки в її непохитному розсудливість, в її добре серце і в її материнської щедрості, тому я обіцяю бути хорошою людиною не зовнішньо, а всередині, я обіцяю допомагати рідним і молитися за тих, хто в біді. Я помножу всю силу, яка живе в мені, щоб прославляти і допомагати іншим жінкам».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Магічні знання про орхідеї: всім жінкам дарують цю квітку не просто так

Для посилення чарівництва молитви радимо дотримуватися легкиого посту, а також утриматися від куріння і алкоголю.

Дорогі жінки, хочемо нагадати вам, що наша сила не в словах, які ми вимовляємо, а у вчинках, які ми здійснюємо.

Нагадаємо, гороскоп здоров’я для всіх знаків Зодіаку : який орган потрібно берегти більше за інших.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.