Ці молитви допоможуть вам в духовній війні, зміни шляху і дадуть сили надії на майбутнє

Небесний Отець, кожен день - це боротьба з гріхом і спокусою. Дай нам сили побороти жорстокість з грацією і ненависть з любов'ю.

Молитва про силу проти духовної війни

Небесний Отець, кожен день – це боротьба з гріхом і спокусою. Дай нам сили побороти жорстокість з грацією і ненависть з любов’ю. Боже, нагадай нам, що наші дії мають значення. Ми ведемо не фізичний, а духовну битву, і з кожним актом співчуття. Допоможи нам бути будівельниками царства сьогодні. Амінь.

Молитва про силу в молитві

Господь, я молюся, щоб я міг реалізувати свою владу в молитві. Навчи мене молитися Своєю силою і міццю. Я хочу працювати разом з Тобою в молитві, щоб визначити моє майбутнє і майбутнє моєї країни. Я хочу молитися з владою за моє місто. Я хочу молитися потужними проривними молитвами, які рухають Твою руку до дії. Навчи мене щодня приходити до Тебе і молитися виконаними віри молитвами про моїх потребах і потребах оточуючих. Я не можу дістатися до свого робочого місця або району без Твоєї влади. Я дякую Тобі, що Ти пам’ятаєш всі мої молитви і що вони впливають на Твоє серце. Дай мені одкровення про мою духовної влади (Ефесян 1 – 18 – 23).

Я дякую Тобі за те, що є надія на майбутнє, тому що Ти сидиш праворуч від Бога, а ми сидимо з Тобою на небесах (Ефесян 2: 6). Ти переміг сатану на хресті, а ми боремося з переможеним ворогом (Колосян 2: 15). Допоможіть нам зміцнити Твою владу і Свою волю на землі через молитву (Якова 4: 7). Навчи нас молитися про благословення в нашому світі. Дякую Тобі за силу молитви, яка доступна нам. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про зміну шляху

Дорогий Небесний Отець, Твої шляхи вище моїх шляхів. Я молюся про силу, щоб залишити свій шлях і слідувати своєму найкращому шляху. Я вірю Тобі, Господь. В ім’я Ісуса Христа я молюся. Амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молитва для зміцнення віри і надії у важкі часи

Нагадаємо, Місячне затемнення: правда і міфи, прикмети і забобони

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.