6 красивих псалмів для стривоженого духу

Деякі з цих псалмів можуть витягнути вас з найглибшої ями.

Залиште позаду занепокоєння, страх і занепокоєння за допомогою цих неймовірних псалмів.

Як християни, ми покликані довіряти Богу кожен день, але в деякі дні може бути складно повністю довіритися Йому. Ми постійно боремося зі своїми страхами, тривогами. Чим більше ми турбуємося, тим більше це може зашкодити нашому фізичному, психічному та емоційному здоров’ю.

Коли ми дозволяємо нашим страхам керувати шоу, ми втрачаємо з уваги свій спокій. Наш внутрішній спокій так важливо. Якщо ви хочете подолати свої страхи та занепокоєння, відмінне місце для звернення – це Святе Письмо, особливо Псалтир.

Деякі з цих псалмів можуть витягнути вас з найглибшої ями. Ось шість прекрасних псалмів для стривоженого духу.

Псалом 23

Псалом 23 – прекрасне нагадування для стривоженого духу, тому що він нагадує вам, що Господь з вами, куди б ви не пішли. Псалом 23: 1-3 говорить: «Господь пастир мій, я не буду. Він змушує мене лягти на зелені пасовища, він веде мене до тихих водах. Він відновлює мою душу, він веде мене по стежках праведності ради Ймення Свого ».

Бувають моменти, коли Бог говорить нам, що нам потрібно бути сильними та мужніми, щоб не забути про те, що станеться пізніше. Якщо ви зіткнулися з проблемною ситуацією і ваш дух стурбований, вам слід тішитися, знаючи, що Бог поруч з вами, куди б ви не пішли.

Псалом 27

Псалом 27: 1-3 говорить: «Боже, Ти моє світло й порятуноку моє, кого буду боятись? Ти сила мого життя, кого буду боятись? Коли нечестиві виступили проти мене, щоб пожерти мою плоть, моїх ворогів і ворогів, вони спіткнулися і впали. Хоча проти мене може стояти армія, моє серце не буде боятися! »

Цар Давид написав цей псалом у важку пору. З цього тексту ми визнаємо, що Бог – світло життя Давида. Він не впадав у відчай в темряві та дозволив їй в кінцевому підсумку перемогти. Він дозволив Господу наповнити своє життя, і це життя наповнена життям.

Часто ми можемо багато разів повторювати певні вірші зі Святого Письма і не розуміти їх так, як того хоче Бог. Бог хоче, щоб ми пам’ятали, що нам нема чого боятися. Одна з причин, по якій Бог попереджає нас про страх, полягає в тому, що він може утримувати нас від очікуваних Богом благословень. Коли ви турбуєтеся, тримайтеся за обіцянки про те, що Бог з вами. Коли Він підтримує тебе Своєю праведною рукою, немає причин для страху.

Псалом 34

Цей псалом для зламаних серцем. Псалом 34: 1-10 говорить: «Я благословлю Тебе в усі часи. Твоя хвала завжди буде в моїх устах. Я шукав Тебе, Господь, і почув Ти мене, мене воно визволило від всіх моїх страхів. Ваші ангели отаборяться навколо тих, хто боїться Тебе, і Ти визволив нас.

Допоможи мені спробувати та переконатися, що Ти хороший, Господь. Ви говорите, що я буду благословенний, якщо буду довіряти Тобі. Тим, хто шукає Тебе, не бракує в хорошому». З цих уривків ми бачимо, що Бог близький до скорботних сердець. Коли ми найбільш слабкі, Бог дає нам сили почати все спочатку. Коли ми знаходимося в найнижчій точці, Бог дасть нам сили.

Псалом 46

Псалом 46: 1 говорить: «Бог для нас охорона та сила, вічний помічник в біді». Ми знаємо, що притулок – це безпечне місце. Коли Писання згадує Бога як наш притулок, це говорить про те, що Бог – це наше безпечне місце, коли ми потребуємо захисту від когось або чогось. Коли ми знаємо, що Бог – наш притулок, це дає нам можливість глибоко довіряти Богу.

Ми не повинні боятися ситуацій або людей. Ми візьмемо будь-яку ситуацію, яка може бути надана під контролем Бога. Найкраще місце, де можна побути, коли душа турбується, – це поруч з Богом.

Псалом 61

Псалом 61: 1-3 говорить: «Почуй мій крик, Боже, з усіх кінців землі я кличу до Тебе, коли моє серце переповнюється, приведи мене до скелі, яка вище, ніж я. Бо Ти – притулок для мене, міцна вежа від ворога ».

Це прекрасне обіцянку від Бога. Коли вірянин повністю довіряє Богу, він знаходить нездоланний світ. Той же світ перевершує всяке розуміння. Вірянин, знає світ, може знайти безтурботність під час потрясінь. Коли ваша душа стурбована, тримайтеся за обіцянку Бога, що Він насправді сильніше ворога.

Псалом 91

Псалом 91 – це ще один псалом про довіру. Псалом 91: 2 говорить: «Ти мій притулок і моя фортеця, мій Бог, на якого я уповаю» (Псалом 91: 2). У цих віршах чудово те, що вони нагадують нам про повну влади Бога. Він подбає про великий і маленький. Хоча нам властиво турбуватися про кожну дрібницю, яка відбувається в нашому житті, ми не повинні зациклюватися на цих речах. Ми повинні покласти свої турботи на нашого Небесного Отця і в кінцевому підсумку довіритися мудрості, яку Він дає нам.

Для нас дуже часто дозволяти неспокою, тривоги та страху переважати над нашим духом. Ворог хоче використовувати це проти нас, щоб стати слабкими та втратити з поля зору Бога.

Коли ми довіряємо Богу в будь-яких незначних обставин, наша душа може знайти спокій і мир. Коли ви довіряєте Господу всім своїм серцем, вам не потрібно дозволяти неспокою домінувати в вашому просторі.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.