8 біблійних цитат, які змінять ваш погляд на життя

Один з кращих способів позбавитися від страху - змінити свій погляд на життя.

Занепокоєння і страх невблаганні. Чим довше ви боретеся зі страхом, тим більша ймовірність того, що він вас здолає, дозволивши йому контролювати кожен ваш рух. Рішення не займатися цим може бути надзвичайно проблематичним, оскільки позбавляє вас можливості жити повноцінним життям. Проте, у нас є обіцянка, що «Бог вірний і не допустить, щоб ви були спокушені понад ваших можливостей» (Коринтянам 10:13).

Один з кращих способів позбавитися від страху – змінити свій погляд на життя. Ось вісім цитат з Біблії, які допоможуть вам почати це робити.

1 Іоанна 4:18

«У любові немає страху. Але досконала любов проганяє страх, бо страх пов’язаний з покаранням. Той, хто боїться, не є досконалим в любові ».

У вірші 17 Іоанн говорить нам, як набути впевненості або сміливість в Судний День. А у вірші 18 він говорить нам, як вигнати страх з нашого життя. Це тільки позитивні та негативні способи сказати одне й те саме: позбавлення від занепокоєння – це негативний спосіб набути впевненості. Іоанн хоче допомогти нам набути впевненості перед Богом. Він не хоче, щоб ми були паралізовані або пригнічені страхом осуду.

Псалом 46: 1

«Бог – наше охорона та сила, вічний помічник в біді».

За визначенням притулок – це безпечне місце. Коли Біблія описує Бога як наш притулок, вона каже, що Бог – наше безпечне місце, коли ми потребуємо захисту від чогось.

Знаючи, що Бог є нашим притулком, ми можемо більш вільно довіряти Йому. Нам не потрібно боятися ситуацій або людей, які загрожують нашому добробуту, будь то в фізичному або духовному сенсі. Немає ситуації, з якої ми коли-небудь зіткнемося, яка виходить з-під контролю Бога, тому найкраще місце, щоб бути завжди, – це прямо з Ним.

Ісая 41:10

«Не бійтеся, я з вами, не сумуйте, бо Я ваш Бог. Я зміцню тебе і допоможу тобі. Я підтримаю тебе правою рукою моєї праведної ».

Іноді ми можемо прочитати певні вірші зі Святого Письма по сотні разів і не почути їх так, як того хоче Господь. В інших випадках ми можемо затриматися на одному або двох віршах і дозволити цим віршам послужити вашому житті, зцілити та втішити нас. Ісая 41:10 настільки багатий обітницями Бога, що вимагає від нас особливої уваги.

Зрештою, через цей вірш Господь хоче передати нам, що нам не слід боятися. «Не бійся [нічого боятися]». Одна з причин, по якій Бог застерігає нас від страху, полягає в тому, що він може звести нанівець відповіді на молитви та благословення, які Він приготував для нас.

Одкровення 1:17

«Потім Він поклав на мене свою праву руку і сказав: Не бійся. Я Перший і Останній ».

Спочатку Ісус сказав: «Не бійся». Це те, що нам потрібно почути в наші дні, коли багато хто з нас так стурбовані. Пам’ятайте, страх не прославляє Бога. Ісус завжди говорив своїм переляканим учням «не бійтеся».

Євангелія записують, що вони висловлювали себе в проявах страху, неспокою, хвилювання і паніки кожен раз, коли потрапляли в біду, але Господь завжди приходив в потрібний момент і говорив: «Не бійся». Ми покликані робити те ж саме.

 ""

Филип’янам 4: 6-7

«Не турбуйтеся ні про що, але в будь-якій ситуації молитвою і проходженням, з подякою висловлюйте свої прохання Богу. І мир Божий, що перевершує всяке розуміння, буде охороняти ваші серця та уми в Христі Ісусі ».

Один з найпопулярніших уривків з Біблії – це уривок з Филип’янам. Більшість біблеїстів згодні з тим, що апостол Павло писав послання до Филип’ян, перебуваючи у в’язниці, тому Павло зміг позбутися від занепокоєння навіть під час власного ув’язнення, що зробило цей уривок ще більш обнадійливим.

Хоча може здатися новим, коли біблійні письменники звертаються до проблем сучасності, урок з цього уривка позачасовий і може вплинути на будь-кого. Життя віри наповнена постійним закликом до більшого ризику, щоб стати самим собою.

Псалом 94:19

«Коли в мені була велика тривога, твоє розраду радувало мою душу». Псалом 94:19

Цей псалом говорить нам, що навіть у важких або відчайдушних ситуаціях ми можемо наповнитись радістю Господа. Він наша розрада, а Його Слово як ніщо інше полегшує занепокоєння. Бог може принести радість вашій душі, навіть коли ви найбільше турбуєтеся, просто знаючи, що Він присутній, і покладаючись на Його силу.

Луки 12: 22-26

«Не турбуйся про своє життя, про те, що ти будеш їсти, або про ваше тіло, що ви будете носити. Життя – це більше, ніж їжа, а тіло – більше, ніж одяг. Погляньте на гайвороння, що не сіють і не жнуть, у них немає комори або сараю, але Бог їх годує. А наскільки ви цінніше птахів! Хто з вас, турбуючись, може продовжити своє життя хоч на годину? Якщо ви не можете зробити це дуже маленьке, чому ви турбуєтеся про решту? »

Життя – це більше, ніж їжа та одяг. Бог нагадував нам про це у всіх Писаннях. Ісус нагадав нам про це, коли зіткнувся зі спокусою сатани. Ми не повинні хвилюватися, тому що Бог подбає про великий і маленький. Занепокоєння не змінює речей, великих чи малих, за винятком того, що ці проблеми здаються гіршими, ніж вони є насправді. Навіщо дозволяти собі так впадати в безумство через «великих справ»? Покладіть свої турботи на Бога, а потім довіртеся Його мудрості.

Псалом 27: 1

«Господь – мій світ і мій порятунок – кого мені боятися? Господь – твердиня мого життя – кого мені боятися? »

Як і багато псалми, цар Давид написав це в тяжку пору. Проте це пісня впевненості та тріумфу, бо Давид не був у темряві або в останній небезпеки, тому що Господь був його світлом і порятунком. Сам Бог освітив життя Давида. Він не впав у відчай в темряві та в усьому, що вона представляла. Його життя було наповнене Господом, і його життя було наповнене світлом.

Один з кращих способів змінити свій погляд на життя – це сила Писання. Читайте Слово Боже і неодноразово занурюйтесь в нього.

Чим більше ви читаєте, тим краще ви зрозумієте Його Слово та істину, що міститься в ньому. У той час як страх може піти з вас, якщо ви визнаєте і щиро вірите, що Бог все контролює.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.