Як мені молитися про чудо? Вірте в чудодійну силу Бога

Чудеса траплялися не тільки в біблійні часи. Вони все ще відбуваються зараз.

Біблійне визначення дива – це екстраординарна подія в фізичному світі, що перевершує всі відомі уявлення, які вважаються справою Бога.

Коли християни думають про чудеса, вони говорять про надприродне подію, яке суперечить законам природи. У Біблії згадується 35 чудес. Сюди входять розповіді про Ісуса, цілющої хворих, вигнання демонів, повернення людей з мертвих до життя та інші події. Потім є чудові випадки, коли ми бачимо владу Ісуса над речами, наприклад, коли Він перетворив воду на вино, Він нагодував тисячі людей невеликою кількістю їжі та ходив по воді.

Чудеса траплялися не тільки в біблійні часи. Вони все ще відбуваються зараз. Якщо ви вірянин і ставите собі питання, як молитися про чудо, ось п’ять хороших варіантів для початку.

Почніть з прохання про зцілення

Коли ми хочемо, щоб в нашому житті сталося чудо, ми повинні молитися, щоб відбулося зцілення. У Писанні є маса прикладів зцілення Ісуса, тому ми знаємо, що та ж сила може передаватися і в нашому власному житті. Ми просто повинні закликати Ісуса внести зцілення в наше життя.

Якщо ви хочете почати просити Бога про зцілення, ось відмінне місце для початку: Дорогий Господь, я закликаю Тебе зцілити сьогодні. Зціли мене будь-яким способом. Ти бачиш, що мені потрібно зцілення. Я закликаю Тебе зцілити мене від усього, що відокремлює мене від Тебе. Я прошу, щоб Ти зцілив мою пам’ять, мої емоції та моє серце. Я також бажаю, щоб Ти зцілив моє тіло і мою душу. Обійми мене Своїми могутніми руками та зціли мене Своєю могутньою любов’ю, Господь. Амінь.

Просіть чудодійної сили

Чудо-сила реальна. Це свідчить про те, що дотик Бога близько до нас і що Він завжди працює, щоб змінити наше життя. Ми повинні усвідомлювати, що Бог щодня творить чудеса у світі. Чудодійна сила виникає, коли ви вірите і довіряєте неймовірній силі Бога. Вам просто потрібно закликати Бога і прийняти це.

Ця молитва може направити вас: Дорогий Бог, сьогодні я закликаю Твою чудодійну силу. Будь ласка, дозвольте цієї чудодійну силу проникнути в моє життя і змінити її зсередини. Я знаю, що Твої чудеса здатні змінити не тільки моє життя, але і життя навколишніх мене людей. За це я завжди вдячний, батько. Амінь.

Мати віру

Щоб зрозуміти чудо, ми повинні також зрозуміти, що ми чудотворні істоти. Ми не змогли б жити на цій землі, якби не були чудовими істотами, які були частиною великого плану Бога. Ми повинні вірити в силу, що все можливо. Вірте, що чудеса дійсно існують, і Ісус є живим прикладом цього.

Щодня моліться, щоб віра завжди вірила: Дорогий Господь, будь ласка, дай мені можливість бачити, як Твоя сила діє в моєму житті кожен день. Допоможіть мені побачити все надприродні чудеса. Ви працюєте в моєму житті, навіть коли я не бачу їх відбуваються. Я знаю, що чудеса – це приклад прославлення Твого переваги. Спасибі, що благословили мене цим дивом життя. Амінь.

 ""Знайте, що є речі, які може робити тільки Бог.
Як віруючі, ми повинні взяти за правило молитися про великі діла, які тільки Бог може зробити в нашому житті. Один зі способів зробити це – побачити ширше бачення нашого життя. Наприклад, ви можете молитися не тільки про те, щоб прожити свій робочий день. Ви можете молитися, щоб побачити більш широке бачення свого покликання і здатність виконати заклик.

Бог може відповісти на цю молитву, перевівши вас на нову кар’єру. Іноді ми не готові прийняти цю зміну, але воно може змінити ситуацію. Покличте Бога зробити так, щоб могутність відбувалося в яскравих ситуаціях, які Він ставить перед вами.

Ось хороша молитва для початку: Дорогий Господь, я закликаю Тебе робити те, що тільки Ти можеш робити. Я прошу Тебе про диво в моєму житті. Я знаю, що Ти – воістину джерело цього. Коли я заплутався, допоможіть мені розібратися в моїй ситуації. Коли я втрачуся, надішліть мені, будь ласка, знак. Доторкнися до мене так, як я не був раніше. Якщо Ви бажаєте, будь ласка, допоможіть мені отримати мою диво сьогодні! Амінь.

Знайте, що Бог вище будь-якої духовної битви, з якою ви стикаєтеся.
Бог більше, ніж будь-яка духовна битва, з якою ми стикаємося. Ми ніколи не зможемо програти битву, коли сила Божа пронизує нас. Занадто часто ми покладаємося на власні сили, які обмежені. Нам потрібно, щоб Бог працював з нами, щоб розкрити наше диво.

Якщо ви хочете, щоб Бог переміг ворога, ось велика молитва для початку: Дорогий Господь, я приходжу до Тебе сьогодні та прошу Тебе перемогти будь-які духовні атаки та демонічні впливи, які відбуваються в моєму житті та життях навколишніх мене людей. Я вірю, що у Тебе є чудова сила і сила, щоб перемогти сатану і його тимчасові сили. Сьогодні я проголошую перемогу над ворогом Твоїм святим ім’ям. Амінь.

Якщо ви готові до того, що у вашому житті почнуть відбуватися дива, покличте Бога і залишайтеся наполегливими в будь-якій ситуації, з якою ви зіткнетеся. Ви можете бачити та творити чудеса, якщо вірите, що Бог діє у вашому житті. Чим більше ви довіряєте силі Бога, тим більше ви будете бачити чудес, що відбуваються у вашому житті.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.