Потужні молитви про подолання ревнощів допоможуть вам знайти спокій і зцілити своє серце

Господи, я виявив, що спрагу того, що у них є, і незліченну кількість разів відчуваю заздрість.

Є багато причин, за якими людина може відчувати ревнощі. Ці потужні молитви про подолання ревнощів допоможуть вам знайти спокій і зцілити своє серце від будь-якого невдоволення.

Молитва про викорінення ревнощів

Господь, я борюся з ревнощами. Мені все одно погано, коли я бачу, як мої друзі, які не вірять вашому слову, здійснюють прориви у своєму житті, а я продовжую боротися. Я не хочу бути таким, тому що у твоєму слові йдеться, що ревниві та раніше мирські. Видали ревнощі з мого серця, щоб я перестав поводитися як звичайна людина.

Допоможіть мені поводитися як дитя Боже, народжене від духа. Будь ласка, навчіть мене цінувати інших, навіть коли це важко. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Молитва ревнощів до Бога

Небесний Батько, я щосили намагаюся примиритися з тим хорошим, що відбувається в житті інших людей, особливо нечестивих. Я виявив, що спрагу того, що у них є, і незліченну кількість разів відчуваю заздрість. Бог видалить це нечестиве почуття з мого серця і замініть його благочестивими ревнощами.

Допоможи мені ревнувати до того, щоб твоє ім’я славилося в будь-якій ситуації, особливо в тих місцях, де тебе не прославляють. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Молитва про усунення неправильних мотивів

Дорогий Господь, бувають випадки, коли я просив тебе про речі, які мені потрібні в моєму житті, але це було по абсолютно не правильним причинам. Я вдячний за те, що ви не виправдали моїх очікувань щодо цих молитов, тому що ви побачили те, що було в моєму серці. Батьку, допоможи мені мати правильні мотиви, коли я прошу в тебе проривів і благословень.

Якщо я роблю це з ревнощів, вкажіть на це і допоможіть мені попрацювати над своїм серцем. Видаліть з мого серця неправильні бажання і замініть їх тими, які відповідають вашому слову. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.