5 сильних молитов, коли вам нестерпно важко в житті. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, Отець мій, Ти поруч зі мною. Навіть в долині, охопленій загрозливою примарою смерті, Ти поруч зі мною, віддаючи мені кожне моє дихання.

Коли настають важкі часи та страх загрожує відвести нас, ми звертаємося до Бога, щоб попросити Його небесну силу допомогти нам у нашій ситуації. Ось 25 потужних молитов про силу і мужність у важкі часи.

Молитва про силу і мужність у важкі часи

Господи, Отець мій, Ти поруч зі мною. Навіть в долині, охопленій загрозливою примарою смерті, Ти поруч зі мною, віддаючи мені кожне моє дихання. В цей час чвар і тіней мені потрібна Твоя сила. Батько, постав мене Твоїм Духом. Дай мені сили протистояти пращі ворога.

Я прошу це в ім’я Твого Сина, Який, коли Він стояв перед хрестом, не здригнувся у Своїй рішучості. Амінь.

Молитва про втіху, коли улюблений йде з дому

Владика, я змучений печаллю. Не маючи енергії ні на що, крім сліз, я кличу до Тебе. Ви обіцяєте втіха – втішити мене. Дякую Тобі за те, що знаю, що Ти зі мною навіть в такий час.

Допоможіть мені зрозуміти та допоможіть мені пережити цю втрату. У вашому Слові сказано, що смерть – це не кінець, тому я буду триматися за цю істину. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва про силу, коли відчуваєш себе кинутим

Боже, яка радість мати одного в Ісусі. Навіть коли мене охоплює почуття покинутості, Ти зі мною. Я знаю, що я ніколи не буваю по-справжньому самотній. Наповни мене Твоєї любов’ю і направ мене так, як я люблю інших.

Змініть свої пріоритети, не потребуючи схвалення інших людей, замість того, щоб відчувати себе комфортно, знаючи, що ви мене маєте. Спасибі, батько. Амінь.

Молитва, щоб зміцнитися любов’ю до Бога

Люблячий Небесний Отець, Ти полюбив мене безмірною любов’ю. Ти любов. Я молюся, щоб моя внутрішня істота – моя душа – зміцнювалося любов’ю, яка ширше, ніж я можу зрозуміти, глибше, ніж я можу уявити, і більше, ніж я коли-небудь міг би знати.

Підбадьорюючи мене, дозвольте мені більш повно пізнати таємницю Євангелія, що відкрилася в моєму житті. Я молюся в любові Христової. Амінь.

Молитва про наставляння, щоб чинити правильно

Отець Небесний, Ти придбав мене дорогоцінною кров’ю Ісуса Христа. Я увесь твій. Я зіткнувся зі складною ситуацією, яка здається мені не під силу. Я поняття не маю, як діяти. Господи, допоможи мені робити крок за кроком і прагнути робити правильний вибір.

Хоча я можу не все зробити правильно, допоможіть мені мати чисту совість в кожному моєму рішенні. Направ мене Своєю мудрістю в ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.