Молитви для керівництва при прийнятті рішень, які вам потрібні в повсякденному житті

Правильне керівництво в житті вимагає підпорядкування волі Господа і Його проникливості в вашому житті. Ці молитви підбадьорять вас і допоможуть зосередитися.

Молитва мудрості

Батько Бог, у твоєму слові сказано, що якщо комусь бракує мудрості, нехай просять, і ти їм щедро даси. Я збираюся прийняти важливе рішення у своєму житті, але я не знаю, як це зробити, Батько Бог. Я приходжу до вас сьогодні, щоб попросити у вас мудрості.

Веди мене по дорозі, по якій я повинен йти, щоб я міг прославити Твоє святе ім’я. В ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

Молитва про подолання страху і занепокоєння

Дорогий Господь, моє серце повно тривог. Я не знаю, як розв’язувати цю проблему. Рішення, яке я прийму сьогодні, вплине на мою сім’ю і друзів. Я боюся зазнати невдачі та присоромити своїх близьких. Але в вашому слові сказано, що ви дали нам духа страху, а сили, любові та здорового розуму. Нехай твоє слово оживає в мені.

Дозвольте мені наповнитися любов’ю і силою, щоб я міг приймати сміливі рішення. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва терпіння

Небесний Отець, видали з мене все, що змушує мене приймати необдумані рішення. Дай мені терпіння приймати великі та маленькі рішення в різних сферах мого життя. Наповни мене божественною силою, щоб я завжди міг слідувати за тобою. Можу я піти по шляху, який ви мені вказуєте, навіть якщо він здається довгим.

Господи, пригальмуй мене, коли я поспішаю, і навчи мене спокійно приймати рішення. В ім’я Ісуса я молюся і вірю. Амінь.

Ваша воля, а не моя молитва

Люблячий Батько, тільки ти знаєш мій кінець з самого початку. Ніщо з того, що я роблю або кажу, що не застає вас зненацька. Ви знаєте, що у мене на серці, добре чи погане. Все навколо мене вважають за краще діяти на власний розсуд, і мені теж дуже хочеться вчинити так. Але Батько Боже, я хочу, щоб твоя воля здійснилася в моєму житті. Якщо ти не хочеш, щоб я пішов цим шляхом, тоді

Батьку, дай мені божественну силу прийняти тебе і слідувати твоєму прикладу. Нехай кожне моє рішення буде вам приємно. В ім’я Ісуса я вірю і молюся. Амінь.

Молитва розрізнення

Господь неба і землі, як тільки я зроблю цей крок, мене чекає стільки всього. Але я не можу прийняти це рішення без тебе. Ви єдиний, хто знає, як це рішення вплине на мене. Я приходжу до вас сьогодні з проханням допомогти мені прийняти правильні рішення.

Господи, допоможи мені краще судити в кожній ситуації, з якої я стикаюся. Відкрийте свої духовні очі, щоб я міг бачити, з ким і з чим я маю справу в ім’я Ісуса, я вірю і молюся. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.