Молитви, щоб заспокоїти ваші страхи в цей важкий час, коли ви не знаєте до кого звернутися

Ти мій Спаситель у всіх сферах мого життя. Ви даєте мені все, що мені потрібно. Дихання, яке я використовую для цієї молитви, - це ваш дар.

Молитва для заспокоєння моїх страхів

Вічний Батько, ти знаєш моє минуле, сьогодення і майбутнє, тобі нічого невідомо. Коли я турбуюся про те, що мене чекає попереду, будь ласка, заспокойте мої страхи, знаючи, що ви йдете попереду мене. Я ніколи не буду один, тому що ти завжди будеш зі мною.

Ви пообіцяли, що ні підведете і не покинете мене, і ви вірні своїм обіцянкам. Забери мій страх і заміни його вірою у свою нескінченну любов. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Бог – моя кам’яна молитва

Господи, мій камінь і іскупитель, ти знаєш про мене все. Ти врятував мене від мого гріха, ти назвав мене на ім’я. Я належу тобі. Коли я проходжу через життєві бурі, ти зі мною. Ви говорите, що я не буду вражений повінню або спалений вогнем.

Ти мій Спаситель у всіх сферах мого життя. Ви даєте мені все, що мені потрібно. Дихання, яке я використовую для цієї молитви, – це ваш дар. Допоможіть мені покластися на вас. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва Князя Світу

Господь Ісус Христос, Ти князь світу, ти вдихнув на своїх учнів і дав їм твій світ. Я прошу вас дати мені світ в цей важкий час. Коли я відчуваю занепокоєння, не могли б ви нагадати мені, що ваше слово говорить, що мені не потрібно турбуватися, але в усьому я повинен молитися вам.

Ваш світ, що перевершує розуміння, буде охороняти моє серце і розум. Будь ласка, дай мені спокій зараз. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про моє страху

Милосердно люблячий Батько, ти чуєш молитви свого народу. Будь ласка, прислухайтеся до мого крику про допомогу. Коли я шукаю тебе, відповіси ти та позбавиш мене від усіх моїх страхів. Страхи, які загрожують знищити мене, не мають шансу у світлі вашої люблячої сили. Коли я відчуваю себе некерованим, нагадуйте мені, що все в ваших руках.

Ти змушуєш все працювати разом для мого блага, навіть коли я не розумію, як це могло бути можливо. Збільш мою віру в тебе. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Божа молитва світу

Боже всього світу, Ти джерело всієї надії в життя. Мої обставини далекі від мирних в цей час, Господь, але твій світ – це не світ, який пропонує світ. Твій спокій може перевершити ситуацію, в якій я перебуваю. Моє серце стурбоване, Господь, ти сказав, що можеш забрати мій страх.

Дай мені свій світ, і нехай він змінить мій розум, моє серце і мої дії. Я не бачу виходу, але ти можеш піти. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Бог зі мною – Молитва

Вірний батько, ти ніколи не залишав мене. Хоча я часто відходив від тебе, ти завжди залишався поруч зі мною. З тобою поруч зі мною я не буду вражений, що б життя не кинула на мене. Допоможи мені завжди поміщати тебе в центр, направляючи мій шлях і захищаючи мене від зла.

Коли я переживаю розбитість цього світу, не могли б ви освіжити мою душу, щоб продовжувати вихваляти вас? Немає такого бога, як ти, ти гідний всього мого похвали. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.