Свято 10 грудня – Знамення Богородиці: що можна і що не можна робити в цей день

10 грудня (або 27 листопада за старим стилем) православною церквою відбувається свято, яке присвячене чудотворній іконі Божої Матері "Знамення ".

Наші предки цей день називали Знамення. Річ у тому, що вони помітили, що в цей день можуть бути вам показані понад різні попереджувальні знаки, послані долею. Ці знаки показують як потрібно уникати проблем і біди, які можуть трапитися в майбутньому.

10 грудня (або 27 листопада за старим стилем) православною церквою відбувається свято, яке присвячене чудотворній іконі Божої Матері “Знамення “.

Про що потрібно молитися в цей день

Зазначена ікона завжди приносила допомогу, всім тим які перед нею читали молитву, коли у них були проблеми в житті.
Ікона “Знамення” допомагає та оберігає всім людям, що страждають від душевного болю і різних фізичних каліцтв. Також вона допомагає тим, у кого важкі хронічні хвороби та зціляє від них.

Якщо у вас внутрішні чвари серед родичів і потрібно зміцнити сім’ю, то ікона допомагає.

Жінкам, які бажають зачати малюка потрібно звернутися не до ікони “Знамення”, а до образу Романа Чудотворця. Спільне звернення і молитвою до ікони “Знамення” допоможе позбутися від бездітності.

Прикмети, звичаї та традиції. Що не робиться в цей день

 "" Не потрібно робити ніякі обряди в цей день. Православні люди ходять до церкви в цей день і ставлять свічки іконі Богоматері або “Знамення”.
Чи не дозволяється в цей день фізично працювати. І взагалі краще будь-які справи перенести на наступний день.

Забороняється: шити, в’язати, прати та займатися з пряжею.

На риболовлю немає сенсу ходити, бо вся риба ховається на глибину і стає млявою. Можна просто сходити в ліс і пошукати лосини роги. У цей час якраз лосі їх скидають.

Потрібно уважним бути в цей день. Можливо вам з’являться застережливі вас знаки. У цей день знаки особливо проявляються і ви їх побачите. Річ у тому, що за історичними фактами, вперше знамення Пресвятої Богородиці врятувало ціле місто.

Звертайте увагу на знаки, вони можуть попередити вас і ви спасетесь від великих проблем і біди. Однак, мало побачити ці знаки, потрібно ще зрозуміти, що це вони та призначені вам.

Наші пращури звертали увагу на природні знаки: як літають птахи, які хмари, зірки та вітер.

Якщо видно яскраві зірки – буде мороз, коли вони тьмяні, то це до потепління.

Якщо схід сонця багряний, то буде сильний вітер.

Якщо горобці дружно цвірінькають, скоро буде потепління.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.