Молитви про мудрість рішень і незмінною любові Господа до вас. Читається з вірою в серці

Милостивий Отець, мені потрібно прийняти ряд важливих рішень. Будь ласка, зверніть мене і дайте мені божественну мудрість в знанні того, що робити.

Молитва проти несправедливих звинувачень

Господь і Суддя землі, я хвалю Тебе всім серцем. Я ніколи не забуду все хороше, що Ти для мене робиш. Я дякую Тобі за те, що ти врятував мене з цієї правової ситуації. Протидійте цим несправедливих звинувачень і зробіть правду очевидною. Поверни мене в суд.

Дякую Тобі за те, що увінчав мене Своєю любов’ю і ніжною ласкою. Ти наповнюєш моє життя хорошими речами. Ви даєте праведність і справедливість всім, з ким звертаються несправедливо. Спасибі, що увінчали мене любов’ю і ніжністю. Амінь.

Молитва, щоб Господь за вас заступився

Боже мій, моя допомога і моя сила, дякую Тобі за те, що ти прислухався до моїх відчайдушним молитвам. Спасибі, що не відхилили мою просьбу. Я знаю, що Ти виступиш на моєму боці та принесеш мені успіх в суді. Дякую Тобі за те, що подивився вниз з Твого небесного будинку.

Дякую Тобі за те, що почув мій крик. Будь ласка, звільніть мене від цих звинувачень. Я хвалю Тебе за те, що ти вічно сидиш на Троні та досить дбаєш про мене, щоб протягнути через час і простір від мого імені. Амінь.

 ""

Молитва про незмінну любов

Бог справедливий і могутній, славлю Тебе, бо Ти щедрий і милосердний. У своїй незмінній любові Ти до мене добрішим, ніж я того заслуговую. Твоя постійна любов до тих, хто боїться Тебе, так само висока, як небеса над землею. Ви ніжні й жалісливі до мене, як батько зі своїми дітьми.

Коли я йду в суд, я молю, щоб Ти взяв мене за руку і дав мені сказати слова. Допоможіть мені отримати задоволення від судді. Дозвольте це справа в мою користь. Амінь.

Молитва про мудрість рішень

Милостивий Отець, мені потрібно прийняти ряд важливих рішень у цій судовій справі. Будь ласка, зверніть мене і дайте мені божественну мудрість в знанні того, що робити. Допоможіть мені вирішити, якого роду судовий розгляд мені слід запросити, і кого я повинен викликати в якості свідків. Допоможіть мені укластися в терміни.

Допоможіть мені зібрати всі матеріали та свідків, які мені потрібні, щоб довести кожну частину моєї справи та спростувати іншу сторону. Допоможіть мені визначити, чи будуть мої докази прийняті в суд, щоб я міг виграти цю справу. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.