4 потужних молитов про фінансову стабільність, які допоможуть вам вибратися з важкої ситуації в житті

Господи, я з нетерпінням чекаю того дня, коли мені не потрібно буде турбуватися про гроші, знаючи, що Ти, допоможеш в кожен день мого життя і будеш поруч зі мною.

Ось 4 найсильніших молитов про фінансову стабільність.

Молитва про віру

Бог Всевишній, я тут перед Тобою, прошу твого милостивого благословення. Бережи мою віру у Твоє провидіння, знаючи, що Ти ніколи не залишиш і не залишиш мене. Я не прошу розкішного життя. Замість цього я просто молюся, щоб у мене було достатньо, щоб жити в повсякденному житті.

Твоє слово говорить, що мені не слід турбуватися, тому я тримаюся за свою віру і за Твої обіцянки, що твоє достаток виллється на мене все моє життя. Ви знаєте, що мені потрібно, і я сподіваюся, що я це отримаю. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність – 1

Будь моєю світлою молитвою
Суверенний Господь, зараз я стурбований усіма своїми проблемами через мою фінансової нестабільності. Все, що я бачу зараз, – це тьма і нескінченні дороги. Будь ласка, будь моїм світлом і будь моїм провідником, поки я спотикаюся на цьому шляху. Хоча я борюся, я знаю, що Твій світ осяє моє життя і врешті-решт благословить мене фінансовою допомогою, в якій я потребую.

Я з нетерпінням чекаю того дня, коли мені не потрібно буде турбуватися про гроші, знаючи, що Ти, мій постачальник послуг, кожен день мого життя поруч зі мною. Амінь.

 ""

Молитва про фінансову стабільність-2

Надсилайте мої рішення – Молитва
Святіший, я молюся про фінансові труднощі, які зараз відчуваю. Ти моє єдине джерело надії та сили, і тепер я міцніше тримаюся за Тебе. Я не знаю, як вийти з цієї ситуації в поодинці, але з Тобою я знаю все і все можливо. Керувати своїми рішеннями, щоб я міг поліпшити себе і свій поточний статус.

Будь ласка, дайте мені правильне мислення, щоб я зміг знайти фінансовий прорив якомога швидше. Амінь.

Будь моєю фортецею – молитва

Всемогутній Бог, сьогодні я відчуваю, що мій світ валиться, і я відчуваю, що все йде не так. Я думав, що добре спланував своє життя, і тепер знаю, що помилявся. Я забув, що ви володієте головним планом моєму житті, а я всього лише Твоє творіння.

Будь моєю твердинею, щоб я набрався хоробрості, щоб протистояти своїм фінансовим труднощам. Дай мені сили встати та розв’язувати проблеми, з якими я стикаюся. Я вірю, що Ти забезпечиш мене, тому що ти маєш для мене більш масштабний план, який виходить за рамки мого розуміння. Амінь.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.