Сильні чудові молитви про фінансову допомогу від Бога. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, я безпорадний перед лицем мого фінансового становища. Я прошу Твого достатку, щоб подолати мою неспроможність - витягніть мене з цих бід.

Фінансові труднощі можуть викликати у вас втома і стрес. Ці потужні чудотворні молитви про фінансову допомогу від Бога підбадьорять вас у вашій вірі та ходінні з Христом.

Бог дасть молитву

Вічний Бог, Твоє слово говорить, що я не повинен турбуватися про те, що я буду їсти, або що я буду пити, або що я буду носити. Тому я знаю, що мені не варто турбуватися про своїх фінансах. Бо язичники женуться за цим, і Ти, Отче мій Небесний, знаєш, що вони мені потрібні. Господи, Ти знаєш, що мені потрібне фінансове диво прямо зараз.

Ви знаєте, що мені потрібен надлишок грошей, нехай зникне посуха, яка зараз займає мій банківський рахунок. Амінь.

Молитва про достаток

Всемогутній Бог, я безпорадний перед лицем мого фінансового становища. Я вимагаю Твого достатку, щоб подолати мою неспроможність. Прийдіть зі своєю могутньою силою і витягніть мене з цих бід. Навчи мене, що робити. Почуй мою молитву, мій Господь, і відповідай Своєю чудодійною силою.

Я не хочу просто виживати. Я хочу здобути разючу перемогу Твоєї слави та честі. Нехай ці борги розтануть. Хвалю Тебе, мій Провайдер, за виконання Твоїх обіцянок. Амінь.

 ""

Молитва, щоб заспокоїти фінансове занепокоєння

Небесний Батько, я знаю, що мені не слід ні про що турбуватися, але в будь-якій ситуації, з молитвою і проходженням, з подякою, представляю мої прохання до Тебе. Батько, я представляю Тобі свої фінанси та молюся про фінансовий диво в моєму житті.

Я молюся про збільшення багатства і зменшенні втрати. Я вирішую позбутися занепокоєння і депресії, викликаних відсутністю фінансів. Амінь.

Молитва про сплату боргу

Боже, я молюся проти фінансового боргу прямо зараз. Я молюся, щоб я нікому нічого не був винен – крім свого зобов’язання любити інших. Якщо я буду любити свого ближнього, я виконаю вимоги Твого закону. Я молюся проти фінансового гноблення і замість цього проголошую фінансове процвітання.

Я оголошую чудо у своїх фінансах, тому що знаю, що Ви не хочете, щоб я турбувався або пригнічував. Нехай моїм пріоритетом буде любов, а не гроші. Амінь.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.