Молитви, які дають процвітання в житті і позбавляють від бідності. Так, по вірі вам буде!

Господи, я знаю, що мої фінанси будуть процвітати у Твоїх руках, я знаю, що досягну успіху в усьому, що я роблю. Амінь.

Молитва про рясні благословення

Праведний Бог, я дякую Тобі за те, хто ти є. Я дякую Тобі за те, що ти Бог Достатку, тому що я знаю, що моє фінансове диво станеться завдяки Твоїй божественну силу. Ви можете рясно благословити мене, так що у всьому і в усі часи, маючи все, що мені потрібно, я зростаю в кожному доброму ділі.

Я знаю, що мої фінанси будуть процвітати у Твоїх руках, я знаю, що досягну успіху в усьому, що я роблю. Амінь.

Ваша рука сили молитви

Господи, моя слава і сила, Ти знаєш усі мої біди та сльози. Я схиляю коліна перед Тобою зараз в упевненості, що мої відчайдушні фінансові проблеми відступлять. Я дякую Тобі за те, що ти приєднався до мене зараз, тому що мої власні зусилля марні. Простягни руку сили та витягни мене з цієї ями.

Дякую Тобі за силу в моїй слабкості. Я хвалю Тебе, могутній Бог, за те, що Ти можеш зробити нескінченно більше, ніж я коли-небудь міг би попросити або подумати. Амінь.

 ""

Молитва про процвітання, а не про бідність

Жалісливий Бог, подивися на мої глибокі проблеми та помилуй. Я біжу до Тебе за допомогою в цій фінансовій скруті, ховаючись під Твоїми крилами. Пішли диво з небес у Твоєму вірному і неминущому співчутті. Я хвалю і хвалю Тебе за те, що ти знайшов шлях до порятунку від цієї повені. З багатства Твоєї слави постав мене на твердий ґрунт.

Допоможіть мені слідувати Твоєї мудрості та вказівкам, що робити. Нехай процвітання візьме в гору над бідністю. Амінь.

Молитва про довіру багатством

Бог Небесний, я дякую Тобі за випробування, з якими я стикаюся тут, на землі. Я дякую Тобі за мої фінансові випробування, тому що, якщо я не заслуговую довіри щодо мирського багатства, хто довірить мені справжні багатства небесні? Я молюся, щоб Ти направив мене до прийняття мудрих фінансових рішень, щоб я зміг досягти свого фінансового дива.

Я молюся, щоб я не обожнював гроші, але замість цього я молюся, щоб я поважав їх, щоб я міг поважати свої небесні багатства. Амінь.

Молитва нескінченної любові

Милостивий Господь, я в жахливому стані. Я зізнаюся в нерозсудливості, яке привело мене в це жахливе становище. Господь, я обіцяю витрачати більш розумно в майбутньому під Твоїм проводом. Але тепер мені потрібна Твоя чудодійна сила, щоб вирватися з цього величезного боргу.

Моє серце довіряє Тобі, бо Твоя безмежна любов і вірність сягають хмар. З Тобою все можливо. Успокой моє б’ється серце і покажи мені шлях, по якому мені потрібно йти. Амінь.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.