Молитви про Боже забезпеченні, фінансової мудрості і про захист фінансів. Читайте з вірою

Господи, спаси мене від фінансових негараздів Твоєю безмежною силою. Дякую Тобі за те, що Ти йдеш зі мною і що ця проблема буде рішуче переможена.

Молитва про фінансову мудрість

Могутній Бог, Твоє слово говорить, що мудрі мають багатство і розкіш, а дурні витрачають все, що отримують. Батько, я поважаю гроші, але зараз у мене проблеми з фінансами. У мене посуха, мені не вистачає фінансів. Мені потрібно диво.

Я молюся, щоб Ти зробив чудо в моєму житті, щоб я міг бути подібний до мудрого, що володіє багатством і розкішшю. Чи не для того, щоб я міг похвалитися багатством і розкішшю, а для того, щоб прославити Тебе своїм багатством і розкішшю. Амінь.

Молитва про Боже забезпеченні

Святіший Отець, благословенні ті, хто вірить в Тебе і зробив Тебе своєю надією і довірою. Я довіряю Тобі, я вкладаю в Тебе свої фінанси, тому що в Тобі я впевнений. Я буду подібний до дерева, посадженого на березі річки, з корінням, що йдуть глибоко в воду.

Мене не буде турбувати тиск або довгі місяці фінансової посухи. Я не буду хвилюватися, тому що я ніколи не перестану приносити плоди, і коли я вкоренилися в Тобі, я ніколи не буду. Моє фінансове диво вже обіцяно. Амінь.

 ""

Молитва руками Бога

Дорогий Господь, Ти мій пастир, і з Тобою я ні в чому не потребую. Мої фінанси зараз здаються поганими, але Твоє слово говорить, що з тобою мені нічого не знадобиться! Як мій пастир, Ти забезпечиш і забезпечив мене всім, що мені потрібно, щоб вижити.

З Тобою про мене подбають! Неважливо, що написано на моєму банківському рахунку. Неважливо, якими здаються мої обставини. З Тобою у мене не буде нестачі. Мої фінанси в ваших руках. Моє чудо у Твоїх руках. Амінь.

Зміцни мене – молитва

Будівельник за все, спаси мене від фінансових негараздів Твоєї безмежної сили. Дякую Тобі за те, що Ти йдеш зі мною і що ця проблема буде рішуче переможена. Я молюся, щоб Ти не тільки витягнув мене з цієї діри, а й зміцнив мене в фінансовому відношенні, щоб я перебував в безпечному місці.

Дайте мені можливість бути кредитором, а не позичальником. Допоможи мені нікому нічим не бути зобов’язаним, крім любові. Амінь.

Молитва про захист фінансів

Батько світла, я кличу до Тебе з темного місця. Своїми власними зусиллями я абсолютно безпорадний, щоб вибратися з безрадісного фінансового майбутнього. Будь моєю опорою, де мені не потрібно турбуватися про гроші. Проведіть чудо в цій ситуації, тому що Ви мій провайдер.

Упевнений, що побачу зростання своїх фінансів. Перетвори мою нестачу і недостатність в достаток і достаток. Нехай я зможу благословити інших своєю плідністю. Амінь.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.