Молитви про план Божому для вас і шляхах, щоб досягти добробуту і щастя. Читайте з вірою!

Я знаю, що повинен утримувати свою мову від злих слів і мої уста від брехні. Ви сказали: відвернутися від зла і робити добро, шукати світу і працювати для його підтримки.

Молитва, щоб не потребувати ні в чому

Батько, Давець всіх благ, я хвалю Тебе за обіцянки Твого слова. Ви пообіцяли, що тим, хто довіряє вам, не бракуватиме в хорошому. Я спробую і подивлюся, що в тебе добре! Я висловлюю вам свою повагу до тих, хто боїться, що у вас є все, що їм потрібно.

Я буду хвалитися вашим ім’ям, тому що я вірю, що ви будете розвивати мій бізнес, робити його відомим і квітучим. Я скористаюся своїм успіхом, щоб розповісти про ваш велич і як свідчення вашої люблячої доброти. Амінь.

Молитва за Божим планом

Мій Господь і мій Бог, Твоє слово дає мені інструкції про те, як прожити довге і щасливе життя. Ви сказали, що я повинен утримувати свій язик від злих слів і мої вуста від брехні. Ви сказали: відвернутися від зла і робити добро, шукати світу і працювати для його підтримки.

Господь, я знаю, що коли я веду своє особисте життя і свої справи чесно і доброзичливо, я можу очікувати, що твої благословення будуть переслідувати мене. Дякую вам за перемогу в фінансах мого бізнесу. Амінь.

 ""

Молитва про кращий шлях

Про мій Бог, Який дає більш ніж достатньо, я знаю, що у тебе є найкращий шлях. Я знаю, що віра в себе або проходження світовій системі – це просто рецепт катастрофи. Я розумію, що моє життя не належить мені, і що я не зможу будувати успішні плани без вашої милостивої допомоги.

Я дякую вам за те, що є кращий спосіб вести мій бізнес, і це ваш шлях. Я не забуду віддати вам честь і похвалу, тому що саме ви даєте мені силу підняти цей бізнес на вершину. Амінь.

Здатність до молитви про багатство

Бог незліченних благословень, я визнаю Тебе як того, хто дає мені силу знайти багатство. Ви даєте мені можливість домогтися успіху – знання, плани, розуміння, ресурси та важливі контакти. Я знаю, що повинен багато працювати, слідувати вашим рекомендаціям і керуватися здоровим глуздом. Але, кінець кінцем, ви – джерело мого щастя.

Нехай мій квітучий бізнес стане свідченням того, як ви працюєте з тими, хто живе для вас. Благослови мою компанію і допоможи мені добре використовувати дані мені Богом здібності. Амінь.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.