Молитва про відчайдушні часи, коли ви самі не можете впоратися з ситуацією. Читайте з вірою!

Боже, моя сила, захисти моє життя Своїм звільненням, керівництвом і контролем і визволь мене від розпачу і безнадії.

Молитва про допомогу в юридичних питаннях

Всемогутній Батько, я молю, щоб Ти взяв мої нинішні обставини у свої руки та зняв їх з моїх плечей. Мені потрібно, щоб Ви допомогли мені з юридичними проблемами, з якими я стикаюся, і вберегли мене від неприємностей. Втрутьтеся там, де вважаєте за потрібне. Будьте з тими, хто буде приймати рішення про моє майбутнє, моє щастя і наслідки, якими б вони не були.

Прости мене, де я підвів Тебе. Дай мені сміливості вистояти через це. Коли на моєму шляху встає проблема, наповніть мої уста Твоїми словами, щоб я міг отримати користь з мирного тону, який Ти мені даєш. Допоможіть мені уникнути конфлікту в цей час і тримайте мене зосередженим на Твоїй слові. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про захист

Господь, моє Притулок, будь ласка, використовуй кожну унцію Твоєї Сильної сили, щоб захистити мене. Мені потрібні Твої підтримують руки, щоб одягнутися мене у Твою повну броню, щоб мене завжди охороняли. Відправ свою армію ангелів на захист мого тіла, розуму, серця і душі. Вимагайте, щоб ворог повернувся в напрямку, протилежному моїх слідах, і вів мене кожен день.

Нехай Твій Святий Дух оточить мене невидимою силою божественності, щоб нечисть усяка була марна проти мене. Боже, будь ласка, бережи мене. Я молюся в ім’я люблячого Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва про відчайдушні часи

Боже, моя сила, захисти моє життя Своїм звільненням, керівництвом і контролем і визволь мене від розпачу і безнадії. Візьми моє життя і перебудови її так, щоб вона відповідала Вашому уявленню про вірну дитину. Я знаю, що якщо я буду у Твоїй досконалої волі, всі мої інші проблеми будуть вирішені, і часи відчаю зникнуть.

Подаруй мені думки про Твою славу, постійно малюй в моєму розумі картини неба і наповнюй моє серце чудовими образами майбутнього. Візьми мій розпач і переверни його. Використовуйте це для Своєї слави та зробіть мене сильніше завдяки цьому. Я молюся в ім’я Твого Сина. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.