Молитви, щоб Бог почув мене і просвітив мій розум. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, вкажіть шлях на незвіданій території та розкрийте Твої скарби. Своїм небесним вогнем просвіти мої духовні очі, щоб бачити те, що бачиш ти.

Почуй мою молитву

Господь, в Тобі я знайшов притулок. Послухайте мене і швидше приходите мені на допомогу. Будь моїм притулком, оплотом мого визволення.

Звільни мене від мереж, розставлених для мене противником, бо Ти мій Спаситель і мій Бог істини. Я довіряю вам свій шлях, свої рішення і своє благополуччя. Амінь.

Молитва ясного розуму

Боже, твоє слово живе і дієве. Допоможи мені бути уважним до твого голосу, коли ти ведеш мене по життю. Твоє слово – світильник для ніг моїх. Коли я не знаю, куди йду, допоможіть мені слухати вас і слідувати по шляху, який ви мені вказуєте.

Ви – світло, що сяє в пітьмі. Коли я не знаю, в який бік повернути, посвітити ви світлом своєї любові в хмару сум’яття. Внесіть ясність в мій розум. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва духу істини

Господь, мій Провайдер, я дякую Тобі за те, що ти благословив нас, віруючих в Тебе, Духом Істини. А тепер, Святий Дух, будь ласка, направ мене до істини та допоможи мені використовувати силу твоєї істини. Скажіть мені, що ви чуєте від Отця, і оголосите мені, що має статися.

Вкажіть шлях на незвіданій території та розкрийте скарби Бога. Своїм небесним вогнем просвіти мої духовні очі, щоб бачити те, що бачиш ти. Амінь.

Молитва в невизначений час

Господь, Ісус Христос, коли я не впевнений, що мені робити, покажи мені свої шляхи. Коли я не знаю, куди згорнути, навчи мене своїм шляхах. У всьому, що я роблю, я прошу вас направляти мене. Моя надія знаходиться в тобі з моменту мого пробудження до моменту, коли я засинаю.

Ви мій рятівник. Ти врятував мене від гріха, і я прошу тебе захистити мене від гріховних вчинків. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.