3 сильних молитви про наполегливість, які допомагають в повсякденному житті. Читайте з вірою!

Господи, коли приходять проблеми, будь ласка, нагадайте мені завжди довіряти Тобі. Коли виникають труднощі, навчи мене постійно покладатися на Тебе.

Коли настають важкі часи або щось, над чим ви багато працювали, не відбувається так швидко, як ви думаєте, може бути важко продовжувати рухатися вперед. Ось 3 найсильніших молитов про стійкість, щоб використовувати та поділитися.

Продовжуйте молитися про довіру Богу

Батько, Твоє слово гідно довіри та всякої похвали. Ваше слово вірно, і Ваші обіцянки вірні. Коли труднощі вселяють страх в моє серце, я знаю, що можу звернутися до Тебе за допомогою. Я довіряю тобі своє життя. Мені не потрібно боятися, тому що проста людина нічого не може зробити зі мною.

Коли приходять проблеми, будь ласка, нагадайте мені завжди довіряти Тобі. Коли виникають труднощі, навчи мене постійно покладатися на Тебе. Коли майбутні випробування здаються нездоланними, проведи мене з Твоєї ласки. Амінь.

 ""

Молитва про наполегливість-1

Продовжуйте молитву про силу Бога
Всемогутній Батько, в Тобі, нашого Бога, ми знаходимо підтримку, необхідну для продовження життя. Ми збираємо сили, які нам потрібні, щоб переносити труднощі, які приносить життя. Наші власні фізичні можливості та наші мотиваційні спонукання можуть багато разів підводити нас, але Ви щиро рятуєте нас. Ви – Джерело сили, яка нам найбільше потрібна.

Визволь моє серце від страху, знаючи, що Ти завжди зі мною. Очисть свій розум від тривожних думок, знаючи, що Ти мій Всемогутній Бог, Основна скеля і Сила мого серця. Амінь.

Молитва про стійкість-2

Впевненість в молитві Бога
Боже мій, Ти вірний і справедливий у всьому, що робиш. Ваше Слово істинно. Ваші обіцянки непорушні. Ваша робота заслуговує на довіру. Допоможіть моєму серцю зберігати та зміцнювати ці істини, щоб я міг впевнено продовжувати свою боротьбу з силою Твоїх обіцянок і запевнень.

Виведіть мене від моїх сумнівів і схильності нетерпляче брати на себе відповідальність. Не дозволяйте мені покладатися тільки на людське розуміння і здібності. Навчи мене зосереджуватися на Тебе і знаходити в Тобі повну довіру. Амінь.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!