4 сильних молитви про силу і мужність у важкі часи. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, я знаю, що я ніколи не буваю по-справжньому самотній. Наповни мене Твоєї любов'ю. Змініть мої пріоритети, щоб я не потребував схвалення інших людей.

Коли настають важкі часи та страх загрожує відвести нас в біду, ми звертаємося до Бога, щоб попросити Його небесну силу допомогти нам у нашій ситуації. Ось 4 потужних молитов про силу і мужність у важкі часи.

Молитва про силу і мужність у важкі часи

Бог Небесного воїнства, Батько мій, Ти поруч зі мною. Навіть в долині, охопленій загрозливою примарою смерті, Ти поруч зі мною, віддаючи мені кожне моє дихання. В цей час чвар і тіней мені потрібна Твоя сила.

Батько, постав мене Твоїм Духом. Дай мені сили протистояти пращі ворога. Я прошу це в ім’я Твого Сина, Який, коли Він стояв перед хрестом, не здригнувся у Своїй рішучості. Амінь.

Молитва про втіху, коли улюблений йде з дому

Владика, я змучений печаллю. Не маючи енергії ні на що, крім сліз, я кличу до Тебе. Ви обіцяєте втіха – втішити мене. Дякую Тобі за те, що знаю, що Ти зі мною навіть в такий час. Допоможіть мені зрозуміти та допоможіть мені пережити цю втрату.

У вашому Слові сказано, що смерть – це не кінець, тому я буду триматися за цю істину. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва про силу, коли відчуваєш себе кинутим

Боже, моя Фортеця, яка радість мати одного в Ісусі. Навіть коли мене охоплює почуття покинутості, Ти зі мною. Я знаю, що я ніколи не буваю по-справжньому самотній. Наповни мене Твоєї любов’ю і направ мене так, як я люблю інших.

Змініть свої пріоритети, не потребуючи схвалення інших людей, замість того, щоб відчувати себе комфортно, знаючи, що Ти прийнятий мною. Спасибі, батько. Амінь.

Молитва, щоб зміцнитися любов’ю до Бога

Люблячий Небесний Отець, Ти любив мене незмірною любов’ю. Ти любов. Я молюся, щоб моє внутрішня істота – моя душа – зміцнювалося любов’ю, яка ширше, ніж я можу зрозуміти, глибше, ніж я можу уявити, і більше, ніж я коли-небудь міг би знати.

Підбадьорюючи та підбадьорюючи мене, дозвольте мені більш повно пізнати таємницю Євангелія, що відкрилася в моєму житті. Я молюся в любові Христової. Амінь.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.