Молитви, коли здається, що вся надія втрачена і ви самотні. Читайте з вірою в серці!

Боже мій на небесах, все навколо мене розсипалося. Все піді мною звалилося. Усе горіло наді мною. А ти залишаєшся! Я кличу до Тебе врятувати мене.

Молитва віри при втраті будинку

Суверенний Бог, Ти даний притулок для моєї душі. Я вірю в Тебе, навіть коли обставини складаються. Я втратив свій будинок, і раптово речі, в яких я був упевнений, руйнуються навколо мене. Дай мені віру і сміливість зустріти завтрашній день.

Забезпечте мені нове місце для відпочинку і давайте кожен день мій хліб насущний. Я вірю в Тебе, бо знаю, що Ти приймеш мене сили. Амінь.

Молитва сили

Могутній Бог, Ти даєш сили слабким і надію безнадійним. Попри те, що у мене забирають мою роботу і джерело доходу, вірою я буду шукати у Тебе сили, необхідні, щоб знайти нову.

Господь, я дякую Тобі за те, як Ти працюєш в моєму житті, хоча на цей час важко побачити в цьому Твій план. Дай мені віру і довіру до Твоїм планам. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про силу перемагати

Мій Господь Бог, я дивлюся на Тебе за часів потреби. Ти сильний і могутній, Батько. У цей важкий час дай мені сили подолати. Я більш ніж переможець у Христі випробувань і негараздів цього світу.

В Тобі я тримаюся за свою вічну надію. Оживи ці кістки та вбережи мене від страху. В ім’я Ісуса, який переміг саму смерть. Амінь.

 ""

Молитва про силу за часів самотності

Батько Бог, Ти мій постійний супутник і джерело надії. Хоча я відчуваю себе абсолютно самотнім, Ти зі мною. Наполягати мене Свою волю упиратися в надії на Тебе. Батько, одного разу Ти приведеш мене у Свою царство зі своїм народом.

Більш того, як сказано у Твоєму Слові, я маю життя вічне, знаючи Тебе, єдиного істинного Бога та Ісуса Христа, Якого Ти послав. Я так вдячний за надію, яку я покладаю на Тебе. Амінь.

Молитва, коли здається, що вся надія втрачена

Боже мій на небесах, все навколо мене розсипалося. Все піді мною звалилося. Усе горіло наді мною. А ти залишаєшся! Я кличу до Тебе врятувати мене. Господь, Ти ніколи не підводив тих, хто сподівається на Твоє ім’я. В Ісусі Ти продемонстрував Свою величезну любов до мене.

Попри цю ілюзію безнадійності, дай мені сили сподіватися, тому що я знаю прийдешні дні слави. Я молюся в надії на Ісуса. Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.