Молитви про сострадательном присутності Бога і прощення. Читайте з вірою в серці!

Господи, почуйте мою молитву, коли я викладаю вам свої наміри. Чи можу я знайти розраду, яке я бажаю в тобі, і силу, в якій я потребую Твого імені.

Молитва з особливими намірами

Господи, дякую, що ваше слово оживляє мою душу, дає мудрість моєму розуму і приносить радість в моє серце. Ви сказали, що тим, хто просить, це буде дано, тим, хто шукає, це буде знайдено, а тим, хто стукає, двері відкриються.

Почуйте мою молитву, коли я викладаю вам свої наміри. Чи можу я знайти розраду, яке я бажаю в тобі, і силу, в якій я потребую твоєму імені. Хай буде зі мною твоя присутність кожну годину дня. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа, амінь.

Молитва про справжнє покликання

Бог-Творець, дякую Тобі за те, що Твоє слово просвітлює мої очі, очищає мою душу і зберігає мене для вічного життя. Ви обіцяли, що будете поруч з усіма, хто волає до вас, всім, хто волає до вас в істині. Зараз, коли я викладаю вам своє конкретний намір, будь ласка, вислухайте мою молитву.

Нехай ваша любов оточує мене, ваш Дух спрямовує мене, ваш голос підбадьорює мене, ваш світ заспокоює мене, ваш щит захищає мене, ваша мудрість підтримує мене, куди б ви не вели мене. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа, амінь.

 ""

Молитва вічності

Господь Ісус Христос, мій Спаситель і наш Цар, дякую Тобі за те, що твоє правління вічно. Я молюся про допомогу, щоб поставити вас над силами цього світу у всьому. Нехай Твоє правління буде повним в моєму житті та в житті світу. Христос, мій Цар, будь ласка, відповідай на мої молитви, коли я зараз викладаю тобі свої наміри.

В очікуванні вашого другого, славного приходу, я прошу вас проявити до мене милість і дати мені благодать слідувати за вами. Я молюся, щоб я провів з тобою вічність. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа, амінь.

Молитва про присутність

Милостивий Отець, дякую Тобі за те, що твоя природа – співчувати до нас і прощати нас. Не дивися на мої гріхи, але на мою віру, яку я покладаю на твою безмежну доброту. Втягни мене у своє співчутливу присутність і ніколи не дозволяй мені втекти від нього. Я молюся про особливу милість сьогодні.

Я прошу вас про це на підставі вашої любові, якої ви любили в Отця, Сина і Святого Духа від вічності минулого. Я молюся тобі, Богу, який вчора, сьогодні та навіки той же. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа, амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.