Молитви для тих, у кого розбите серце і важкі відносини

Іноді ми задаємося питанням, чи зможемо ми коли-небудь повністю оговтатися від глибокого болю, який ми відчуваємо всередині.

Молитва за тих, хто відчуває себе з розбитим серцем

Дорогий Бог, Ми відчуваємо себе пораненими, відданими і розбитим серцем. Іноді ми задаємося питанням, чи зможемо ми коли – небудь повністю оговтатися від глибокого болю, який ми відчуваємо всередині. Спасибі, що Ти знаєш, через що ми пройшли, і про боротьбу, яку ми все ще несемо. Допоможи нам простити. Допоможіть нам відпустити. Ми знаємо, що ми можемо рухатися вперед з Тобою в мирі та свободі. Ми молимося за тих, хто образив нас прямо зараз, і просимо, щоб Твоя сила працювала потужно в їх житті. Ми залишаємо їх у Твоїх руках і знаходимо наш комфорт і силу в Твоєму дусі.

Спасибі, що розумієш все, з чим ми стикаємося, що Ти бачиш і Тобі не байдуже. Ми просимо, щоб, коли ворог глузував над нами з брехнею і намагався згадати біль минулого, Ти змусив би його голос замовчати і дозволити нам вийти на свободу. Ми приносимо Тобі все те, що він використовував би, щоб спробувати зловити нас в пастку або зупинити нас – біль, минуле, помилки, боротьба. І ми знову ставимо це до Твоїх ніг. Дякую за Твоє зцілення, за Твою милість, за Твою надію. Спасибі за те, що Ти звільнив нас і не змарнував той біль, який ми понесли. Ми з нетерпінням очікуємо більшого блага і цілі, які Ти принесеш в цій боротьбі. Ми любимо Тебе, Господь, ми потребуємо Тебе, ми довіряємо Тобі. В ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва про зцілення важких відносин

Дорогий Бог, я борюся в своїх відносинах з ______ (ім’я людини). Мені потрібно, щоб Ти дав мені мудрість в тому, як добре любити ____ (ім’я людини). Ти мій щит і захисник. Покажи мені, як, коли і де встановлювати межі в наших відносинах. Я вірю, що Ти – мій цілитель, і я вірю, що Ти охороняєш моє серце і розум. Мені потрібні Твої конкретні вказівки про те, як взаємодіяти з ______ (ім’я людини).

Я хочу любити _____ (ім’я людини) з чистим серцем, з чистою совістю і щирою вірою. (1 Тимофія 1: 5) Я прощаю ______ (ім’я людини) за заподіяння мені болю і прощаю за ______ (те що він вам зробив). Допоможи мені любити ______ (ім’я людини) сміливо. Наповни мене Своєю правдою і примусь безстрашно говорити правду з любов’ю. Нехай Твоя досконала любов вижене всі мої страхи, пов’язані з нашими відносинами. Я відмовляюся від того, що, на мою думку, має бути в наших відносинах. Будь ласка, перетвори це. В Ісусі я молюся. Амінь

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.