3 кращих молитов про подолання перешкод в повсякденному житті. Читайте з вірою в серці!

Господи, я молюся, щоб моє життя було свідченням вашої милості. Дай мені силу терпіти, силу долати та мир, щоб бути задоволеним в будь-яких обставинах.

Коли життєві випробування вражають вас лицем до лиця, звернення до Господа – найкращий спосіб знайти спосіб подолати перешкоди у вашому житті. Ось кілька великих молитов про вашу духовну війну і втіхою.

Молитва про подолання перешкод

Небесний Батько, дякую Тобі за безмір твоєї благодаті. Всю вічність ви працювали на благо мене і всього вашого народу. Дозвольте мені дізнатися вашу силу і милість, щоб подолати перешкоди в моєму житті. Нехай те, що стоїть на моєму шляху, стане прикладом твоєї безмежної сили.

Зодягнув мене в силу, поки я живу в ім’я Твого праведного імені. Можу я процвітати та прославити вас на землі. Так буду я стійким, непохитним, завжди що процвітає в роботі Господа. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 ""

Молитва сила життя

Отець вічності, дякую Тобі за те, що ти сильний і вірний, сповнений любові до мене. Коли я стикаюся з перешкодами, які здаються непереборними, будь ласка, покажіть свою силу і дайте мені перемогу та успіх. На всі дні мого життя я прошу, щоб ви дали мені сили, які мені потрібні, щоб брати участь в перегонах, які будуть переді мною.

Я молюся, щоб моє життя було свідченням вашої милості та любові. Дай мені силу терпіти, силу долати та світ, щоб бути задоволеним в будь-яких обставинах. Тобі вся хвала і честь. Амінь.

Молитва, що перемагає

Люблячий Батько, спасибі тобі за те, що ти мій творець, ти створив мене і любиш мене. Оскільки я відчуваю себе пригніченим перешкодами, що стоять на моєму шляху, нехай мої очі піднімуться, щоб споглядати вашу силу і славу. Ти Бог, який тримає зірки у своїй руці, і все ж ти протягуєш руку, щоб благословити мене.

Можу я побачити в дії вашу всепереможну силу. Дозвольте мені порадіти вашої славної перемоги, дозвольте мені похвалити ваше величне ім’я. Бажаю я жити як твоє улюблене дитя, отримуючи твою вічну доброту. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.