Молитви Божої сили і позбавлення від неприємностей. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, дозвольте мені дізнатися свободу, яку я маю на вас, і нехай я буду наповнений вашою любов'ю, щоб я міг прожити життя, гідне вашого чудесного імені.

Сильна Іменна молитва

Господь Ісус Христос, я дякую Тобі за те, що ти використовуєш свою нескінченну силу для мого блага. Ви залишили престол небесний, щоб увійти в наш світ. Твоя сила зцілювала хворих і виганяла демонів, я прошу тебе використовувати ту ж силу, щоб зруйнувати перешкоди, що стоять переді мною.

Ваш світ може прогнати всю темряву, яка мене оточує. Твоє слово може розірвати ланцюги, які тримають мене. Дозвольте мені дізнатися свободу, яку я маю на вас, і нехай я буду наповнений вашою любов’ю, щоб я міг прожити життя, гідне вашого чудесного імені. Амінь.

Молитва про вічну перспективу

Вічний Бог, дякую Тобі за те, що, що б я не зробив, я не вичерпав запас твоєї благодаті. Коли я стою і дивлюся в глухий кут, з якого немає виходу, допоможи мені зосередити свій погляд на тобі. Спасибі, що мені не потрібно боятися осуду, бо Ісус живе в мені, а я живу в Ньому.

Можу я прожити своє життя, наповнену надією, що я буду увінчаний Твоєї славою на вічність. Дай мені вічний образ мислення, який правильно розставить мої земні проблеми. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 ""

Молитва для подолання перешкод

Боже всій любові, я дякую Тобі за те, що ти виливаєш радість небес в моє життя. Наповни мене своєю силою, щоб я зміг подолати будь-які перешкоди та пережити будь-яку бурю. Почуй мою молитву і вчини зі мною милосердно, Господь, на твою жалісливе серце. Коли мій розум стривожений і моя впевненість похитнулася, дозвольте мені нагадати про ваших обіцянках мені. Звільни моє серце від страху перед невдачею і дай мені прорив в моїй нинішній ситуації. Ви всемогутній король, чиє правління нескінченно. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва Божої сили

Господь Ісус Христос, дякую Тобі за те, що Ти мій Спаситель. Коли я стикаюся з проблемами, я прошу вас увійти в мої обставини та позбавити мене від всіх неприємностей. Благослови мене, щоб я міг бути благословенням для інших.

Допоможіть мені любити так, як ви любите, служити так, як ви б служили, і жити тим життям, для якої я був створений. Я прошу вас змінити моє життя так, щоб я був схожий на вас. Тобі, мій Бог, слава, велич, влада та влада перше всього часів і нині та навіки. В ім’я твого могутнього. Амінь.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.