Молитви про праведність і справедливості в житті. Читайте душевно і з вірою в серці!

Боже милостивий я радію і тішуся, бо праведність і справедливість - основа Престолу Твого. Нехай Твій божественний вогонь спалить всю брехню моїх ворогів.

Молитва, перемагає істину

Господь Бог, Давній днями, я визнаю, що Ти осяйний і сильний. Я даю Вам честь, яку Ви заслуговуєте. Я поклоняюся Тобі, бо Ти святий. Дякую Тобі за те, що істина непохитна і її не можна похитнути. Прошу, щоб правда в суді взяла вгору.

Надайте мені послугу в моєму випадку, щоб стало очевидно, що мої свідчення чесні та вимагають справедливості. Я дякую Тобі навіть зараз, тому що знаю, що Ти відповіси на мою молитву. Буду радіти, радіти та вихваляти Тебе. Амінь.

Молитва про праведність і справедливості

Боже милостивий, Ти мій король. Радію і радію, бо праведність і справедливість – основа Престолу Твого. Нехай Твій божественний вогонь спалить всю брехню моїх ворогів в цьому випадку. Нехай вся несправедливість, що обрушилася на мене, розтане перед Тобою, як віск. Нехай суд визнає моє праве діло. Щоб були зганьблені неправдиві звинувачення.

Дозвольте мені взяти гору в цій юридичній справі. Я хвалю Тебе, мій Господь, бо Ти Верховен над всією землею. Амінь.

 ""

Порадь мені молитву

Господь Ісус, мій Чудовий Радник, будь ласка, почуй мій крик про допомогу, бо Ти моя єдина надія. Приношу Вам свої прохання і з нетерпінням чекаю. Я знаю, що Ти ненавидиш зло і не терпиш гордості та брехні. З Твоєї незмінною любов’ю станьте моїм Мудрим Радником і Захисником разом зі мною в цій судовій справі.

Направляй мене в правильні кроки, які мені потрібно зробити, щоб виграти цю судову справу. Зроби свій шлях ясним, щоб я міг слідувати за тобою. Допоможіть мені говорити ясно, впевнено і переконливо, коли я даю свідчення, щоб я виграв справу. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.