Молитви про фінансову стабільність, що дають надію в житті. Читайте душевно і з вірою в серці!

Боже, наш годувальник, я приходжу до Тебе з порожніми руками, повністю вірячи, що Ти допоможеш мені в моїй ситуації. Ти мій головний годувальник.

Молитва Сили

Всемогутній Бог, що дає сили, смиренно, я падаю на коліна, визнаючи, що зараз я потребую Тебе найбільше. Я втомився і стомлений усіма фінансовими труднощами, які відчуваю. Я прошу Твою милостиво руку підняти мене, щоб я міг встати та зустрітися з ними особою.

Дай мені необхідну силу і фінансове благословення, якого я так довго чекав. Я вірю, що Ти поступишся мені дорогу. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-11

Веди мене молитва
Вірний Бог, Ти ніколи не підводив мене, і я знаю, що Ти не почнеш зараз. Хоча Ти знаєш про мене все, проте, я тут, приходжу до Твого престолу, щоб попросити те, що мені потрібно. Я борюся з фінансами та не можу перестати хвилюватися.

Я молюся, щоб Ти рухався своїм власним шляхом і провів мене через цей час. Я вірю у Ваші плани та обіцяю дотримуватися Вашому прикладу. Можеш забезпечити мене і моїх близьких. Амінь.

 ""

Молитва про фінансову стабільність-12

Молитва Отця Милосердя
Отець милосердя, жоден батько не захоче бачити страждання свого сина. Ти милосердний і могутній Батько, і я вірю, що Ти плануєш для мене щось більше, ніж мої фінансові проблеми. Як мій Батько, я знаю, що Ти ніколи не залишиш мене.

Освіти мене Своєю божественною милістю, щоб я міг подолати цю боротьбу, в якій я перебуваю. Я тримаюся за Твою любов до мене і щиро молюся, щоб Ти був зі мною через це. Амінь.

Обійми мене міцніше, молитва

Боже, наш годувальник, я приходжу до Тебе з порожніми руками, повністю вірячи, що Ти допоможеш мені в моїй ситуації. Ти мій головний годувальник, і ця фінансова боротьба ніщо в порівнянні з тобою. Я відчуваю себе самотнім прямо зараз, і я молю, щоб Ти міцно тримав мене в цей час.

Бувають дні, коли я хочу здатися, але я знаю, що Ти цього не хочеш. Тримай ноги на землі, щоб не втратити контроль над своїм життям. Я вірю, що Ти завжди зі мною. Амінь.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.