Молитви про зміну безнадійної ситуації в житті через борги. Читайте душевно з вірою!

Господи, я хотів би якось піти від цих проблем, але я знаю, що повинен мати справу з ними віч-на-віч. У Вашої влади я зможу здобути перемогу над цією економічною катастрофою.

Молитва про сплату боргу

Боже, я молюся проти фінансового боргу прямо зараз. Я молюся, щоб я нікому нічого не був винен – крім свого зобов’язання любити інших. Якщо я буду любити свого ближнього, я виконаю вимоги Твого закону. Я молюся проти фінансового гноблення і замість цього проголошую фінансове процвітання.

Я оголошую чудо у своїх фінансах, тому що знаю, що Ви не хочете, щоб я турбувався або пригнічувався. Нехай моїм пріоритетом буде любов, а не гроші. Амінь.

Зміни моє безнадійну ситуацію молитвою

Господи, мій Спаситель, моє фінансове становище переважна. Я тривожуся і боюся, коли думаю про те, що може статися, якщо я не відчую дива. Почуй мій крик про допомогу і відповідай мені Твоєю милістю і співчуттям. Переверніть мою безвихідну ситуацію. Допоможіть мені побачити спосіб подолати ці проблеми.

Дайте мені можливість економічно процвітати, попри те, як жахливо все виглядає зараз. Надсилайте мене Твоїм Святим Духом по кроках, які мені потрібно зробити для досягнення фінансової свободи. Амінь.

 ""

Молитва про дари Бога

Ісус, земний батько, не дає своєму синові каменя, коли вони просять хліба. Або, якщо вони попросять рибу, вони не стануть давати своїй дитині змію. Отже, якщо злі (грішники) знають, як робити добрі дари своїм дітям, наскільки більше Ти, Отче мій Небесний, даси добрі дари тим, хто просить у тебе!

Господь, я прошу, щоб Ти дав мені фінансовий прорив, і я вірю, що Ти це зробиш. Амінь.

Вознеси мене молитва

Боже всієї благодаті, я наближаюся до Твого престолу в глибокому розпачі. Хотів би я якось піти від цих проблем, але я знаю, що повинен мати справу з ними віч-на-віч. У Вашої влади я зможу здобути перемогу над цією економічною катастрофою.

Визволи мене від обов’язку і постав мене на високу фінансове становище. Зроби мене більше, ніж переможцем в цій битві. Ти мій вічний і суверенний Бог, і я дякую Тобі за те, що ти відповів на мою молитву і заспокоїв цю бурю. Амінь.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.