Молитви про процвітання і торжества над бідністю. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, з багатства Твоєї слави постав мене на твердий ґрунт. Допоможіть мені слідувати Твоєї мудрості та вказівкам, що робити.

Молитва про процвітання і перемоги над бідністю

Жалісливий Бог, подивися на мої глибокі проблеми та помилуй. Я біжу до Тебе за допомогою в цій фінансовій скруті, ховаючись під Твоїми крилами. Пішли диво з небес у Твоєму вірному і неминущому співчутті. Я хвалю і високо звеличую Тебе за те, що ти знайшов спосіб врятуватися від цього наводить потопу.

З багатства Твоєї слави постав мене на твердий ґрунт. Допоможіть мені слідувати Твоєї мудрості та вказівкам, що робити. Нехай процвітання бере вгору над бідністю. Амінь.

Молитва про довіру багатством

Бог Небесний, я дякую Тобі за випробування, з якими я стикаюся тут, на землі. Я дякую Тобі за мої фінансові випробування, тому що, якщо я не заслуговую довіри щодо мирського багатства, хто довірить мені справжні багатства небесні? Я молюся, щоб Ти направив мене до прийняття мудрих фінансових рішень, щоб я зміг досягти свого фінансового дива.

Я молюся, щоб я не обожнював гроші, а замість цього молюся, щоб я поважав їх, щоб я міг поважати свої небесні багатства. Амінь.

 ""

Молитва нескінченної любові

Милостивий Господь, я в жахливому стані. Зізнаюся, в якому нерозсудливості я опинився в цьому жахливому становищі. Господь, я обіцяю витрачати більш розумно в майбутньому під Твоїм проводом. Але тепер мені потрібна Твоя чудодійна сила, щоб вибратися з цього величезного боргу.

Моє серце довіряє Тобі, бо Твоя безмежна любов і вірність сягають хмар. З Тобою все можливо. Успокой моє б’ється серце і покажи мені шлях, по якому мені потрібно йти. Амінь.

Молитва про фінансову мудрість

Могутній Бог, Твоє слово говорить, що мудрі мають багатство і розкіш, а дурні витрачають все, що отримують. Батько, я поважаю гроші, але зараз у мене проблеми з фінансами. У мене посуха, мені не вистачає фінансів. Мені потрібно диво. Я молюся, щоб Ти зробив чудо в моєму житті, щоб я міг бути подібний до мудрого, що володіє багатством і розкішшю.

Чи не для того, щоб я міг похвалитися багатством і розкішшю, а для того, щоб прославити Тебе своїм багатством і розкішшю. Амінь.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.